| ● Extra Acidϟ αşα сă own a întrebat:

Hihappy! am un pr de 16 ani si eu am 14 el vrea sa facem dragoste dar eu nu ma simt pregatita pentru asa cevasadce trebuie sa fac?big grindau >fundita:"

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Nu trebuie sa o faci! Motivul? Trebuie sa fi pregatita pentru a putea face.Trebuie sa ti-o doresti tu! nu trebuie sa te 'oblige' altcineva.
Spune-i ca nu esti pregatita pentru a intretine un act sexual si sa mai astepte.In cazul in care nu este dispus sa iti respecte decizia, ar trebui sa te indepartezi de el pentru simplul fapt ca sta cu tine doar ca sa ti-o 'bage'. [Scuza-mi expresia]!

15 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita pentru asta si ca nu vrei asta de fapt sa o faci si ca sunteti prea mici. Daca te iubeste va continua relatia si daca nu si se va desparti de tine dupa refuz e clar ca te vroia doar pentru sex.

| ELD a răspuns:

Trebuie sa te simti pregatita pentru asa ceva si la cum tu nu esti, ii poti spune. Dar mai asteptati si voi macar pana la 17-18 ani. numai fiti atat de curiosi. Abia ai 14 ani, mai ai timp de prostii si peste 3-4 ani...[nu pricep majoritatea copiilor]. Pa pa!

| leona_3807 a răspuns:

Pai fi tu insuti. spune-i ca nu esti pregatita...

| Octavutzu a răspuns:

Pai nu trebuie sa faci prea multe. daca te iubeste o sa inteleaga, ii spui ca nu esti pregatita, cand o sa o faceti trebuie sa fiti amandoi de acord, dar cred ca ar trebui sa mai astepti si tu macar un an ca na esti cam micuta, deci incearca sa ii spui ca nu esti pregatita pentru asa deva si daca te iubeste intelege sigur, daca nu te iubeste inseamna ca doar asta vrea de la tine sa faceti sex, eu am o prietena adica o amika si imi zicea inainte sa o faca cu prietenul ei ca el vrea si chesti si ca o sa accepte pentru ca o iubeste si sti ce a patit, a facut-o cu el de cateva ori in 2 saptamani apoi s-au despartit pentru ca ea nu mai voia si el voia incontinu si cand s-au despartit el a inceput sa vorbeasca pin oras ca a ftto si ca i-a facut oral, deci gandeste-te bine inainte sa faci asta si asigurate ca te iubeste si ca nu vrea doar sex de la tine, apoi cand o sa te simti pregatita poti sa o faci finca vrei tu nu pentru ca vrea prietenul, trebuie ca tu sa vrei asta sa simti ca vrei daca nu nu ai nici o placere tongue ai grije de tine :* ciao

| Cătălina a răspuns:

Sa il refuzi frumos. Daca nu intelege zi -i pa pa!

Spune-i sa-si caute una de varsta lui cu care sa o faca.

Mult succes.

Răspuns utilizator avertizat
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Simplu! Ii spui ca nu esti pregatita! Si ma bucur ca esti constienta de acest lucru. Esti prea mica ca sa iti incepi viata sexuala. Si, nu stiu cate de multe lucruri despre sex stie el la 16 ani! Probabil ca stie ca se foloseste prezervativul in timpul unui act sexual. E bine si asta dar trebuie sa stii mai multe atunci cand te consideri pregatit si ii propui prietenei sa faca lucrul acesta.

pa, pa.

| Азбука a răspuns:

Nu trebuie sa faci mare lucru, decat sa te pregatesti sufleteste... de o eventuala despartire.

| vasiledumitru a răspuns:

Zii ca nu vrei, chiar daca iti va fi rusine sa ii spui, sa stii ca mai mare rusine vei avea daca vei face sex cu el.

| Alex20_8915 a răspuns:

Wtf! ai 14 ani! abia ai aruncat papusile si vrei dragoste. Si plus ca mai exista o vorba. Baieti \ fete gasesti peste tot. totusi NU TE LASA DUSA DE VAL la varsta asta oricat de mult si-ar dori "prietenul tau "

| bonita24 a răspuns:

Buna. draga in primul rand trebuie sa fi pregatita, in al doilea rand este un lucru f important sa iti incepi viata sexuala.si in al treilea si cel mai important nu e varsta, mai asteapta putin lucrul asta e f important pentru tine daca te iubeste te va intelege, daca nu. ai 14 ani si sunt o gramada de baietii.trebuie sa simti asta trebuie sa iti doresti

| razvan_5126 a răspuns:

Ii spui ca inca nu esti pregatita

Elianna
| Elianna a răspuns:

El este pasibil de inchisoare, pentru corupere de minore si viol, chiar daca sexul este liber consimtit de catre tine, ca se presupune ca la varsta asta tu nu ai discernamant inca! Daca se afla de catre cineva, parintii tai, profesori sau medici (daca ajungi cu vreo problema pe la ei, sarcina, boli cu transmitere sexuala...), deci oricine il poate baga la inchisoare iar tu poti fi luata de langa parinti, ca se presupune ca nu au avut grija de tine, si ajungi asistata social! Mai asteapta pana la 18 ani, cand vei fi majora!

| JelLy_3370 a răspuns:

Daca tu nu iti doresty si nu te simty pregatyta nu o fa, iar el nu are nimic un drept sa te oblige daca te va obliga inseamna ca el este cu tine doar pentru a face dragoste cu tine...

| ● Extra Acidϟ αşα сă own explică:

Nu vreau sa ajung vedetarolling on the floor)