NU. Nu ar mai avea nici un rost deoarece ar insemna sa te umilesti/milogesti si tot fara rost. Ti-a dat de inteles ca esti "prea mic" pentru ea sau pentru pretentiile ei. Nu dispera, incearca cu o alta fata. Succes.
Păi care parte n-ai înțeles-o?!? Fata ți-a spus clar: apreciază gestul, dar pentru că habar n-ai să scrii ea consideră că nu are rost să piardă vremea cu tine.
Așadar, dacă vrei o fată „out of your league" (care nu e - în mod normal - de nasul tău), pune mâna ca lumea pe carte!
Dacă te mulțumești cu specimene gen „mama natură", nu e cazul!
Pune draq mana pe cartea aia de romana, loaza ce esti! Stie ea biata fata ce stie...
Cand am citit la asta m-am gandit si eu
Sa vii sa te faci de ras in halul asta...
Se mai si intreaba de ce...
M-ai pierdut de la "am invitato in orasi"?
De insistat asupra fetei, nu. Eu zic ca ar fi bine sa insisti mai mult asupra unei carti de gramatica.
nu fiti rele, nici tu, nici Doub. Omul are probleme!
Tu ce te razi ma? e praf tipul!
Rad si eu, nu am voie?: > Da, dar ce aveti cu el?
Am zis eu ca n-ai? Ia, opreste-ne.
Nu vreau sa folosesc forta, pana la urma, faceti ce vreti :p
Si daca ai folosi forta, ce s-ar intampla?
Mai vezi cate un agramat din asta si parca nu iti vine sa te abtii.
Nimic nu s-ar intampla. Romana e grele, ce-ai vrea?
Sa ii disciplinam. Esti cu mine in ''echipa''?
Am depasit momentele de nazi grammar, dar mai merge cand ii altoiesti pentru o cratima.
Esti de-al meu!
Cu ea nu, dar n-ar strica sa mai insisti cu cartea de romana. Ai ajuns sa pierzi si fata pentru ca esti praf cu gramatica.
Nu, fii perseverent, nu insistent. u o lovi cu ciocanu in moalele capului, cum s-ar zice. Incearca sa-i dai si peste picior, poate si-l trage si merge cu tine in oras. Incearca alta strategie
Nu insista deoarece normal amandoi trebuie sa tanjasca unul dupa celalalt.Nu esti cainele ei, nu-i mai da atentie si vine singura.
KatiMe27 întreabă: