Sincer daca face asa nu cred, totusi ai putea sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca poate fi ceva real intre voi! Decat sa suferi mai bine discuti cu el! Bafta
Logic ca da. Tine la tine ...asa cred eu. din moment ce sunteti buni prieteni si cand a aflat ca altvineva vrea sa se puna cu tine si a spus sa va inpacati.eu cred ca te place.sau cel putin simte ceva pentru tine. E tare greu sa iti dai seama ca e in mintea unui baiat. Dar totusi sustin ca te place.
Probabil tine la tine, pentru ca imediat ce a auzit ca cineva vrea sa fie cu tine a actionat.Insa cred ca ii este teama sa spuna"te plac", asa ca se foloseste de toate astea pentru a fi ïmpreuna"cu tine.Intreabal daca ar putea fi ceva real intre voi doi...Si abia apoi vezi ce raspunde. Sper ca te-am ajutat.Multa bafta
Ceea ce faceti voi acum e joaca de-a relatia.va placeti reciproc, dar nu aveti curaj sa va spuneti unul altuia ce simtiti. vorbeste cu el in joaca si spune-i sa iesiti amandoi, sa va plimbati doar voi prin parc si asteapta-i reactia.