Pai daca e o fire fricoasa o poti ameninta poate ii va fi frica de tine se va inceta.
insa ii mai poti da si indiferenta, asta doare mai tare ca toate, cred ca stii asta.
Si indiferent de ce se intampla numai vb cu ea.de fapt nici nu stiu cum de ai suportat o atata timp.
O bateam d mult
Vezi tu.indiferenta e cel mai bun medicament...
singurul tratament e sa nu o mai bagi in seama. fii fericita, traieste-ti viata fara ea. daca auzi colegii vorbind " uite ce a zis x de tine" tu fa ceva de genu " nu-mi pasa, sa zica cate o vrea"
daca vede ca nu te atinge nimic din ce face ea, iti garantez 1000 in 100 ca va inceta.
cat de prost sa fii sa faci lucrurile in zadar la infinit? o bucata de creier mai are si ea si va realiza lucrul asta. plus de asta de ce te mai agiti? toata lumea stie ce face, asa ca, are credibilitate 0
las-o pur si simplu. se va gasi cineva care sa o bata si pentru tine
Pe prost il omori cu indiferenta.
Nu o mai baga in seama
Prefa.te ca nu te intereseaza ce spune, ce face.
Si cum a zis si NimeniAltulDecatEu. Eu o bateam demult )
In primul rand aceea fata nu a fost o pritena adevarata si tu daca ai vazut ca este cur*va de mica ar fi trebuit sa nu mai fi cu ea, poate te intelegeai cu ea bine dar tu nu ai vazut ca nu are aceeasi mentalitate ca si tine.Acum nu stiu ce sa faci dar mai bine ai ignorao, daca s-ar putea chiar sa te muti din clasa nu stiu.Sau vb cu cineva care o cunoste mai bine si sa faci ceva in legatura cu asta, dar app nu te lasa influientata de ea pentru ca ea asta vrea sa fi influientata de ea si ea este geloasa pe tine pentru ca esti inconjurata de baieti.Stai linistita ignoro si vezi-ti de treaba ta, nu te razbuna cu pumni bataia este arma prostului.Te spatuiesc sa uiti de ea si sa iti vezi de scoala. Sper sa iti fie de folos faturile mele.Npc!
AlexEjmecheru întreabă: