Eii Fata asta tot nu vrea sa inceteze cu testle ei ce sa faci asa is fetele astea pe care viata lea lovit prea devreme daca ma intelegi ia intreab-o de melodia lui Maxmilian; Sophie fiindca se coporta ca aceea fata din melodie Stie prea multe pentru varsta ei JUR! Pun pariu pe ce vrei tuh ca are prieten si doar rade de tine. Spune-i ca tu nu esti nu stiu ce javra si se pare ca nici ea nu este la fel ca cele de pe varianta...Va regreta ea mai bine no baga in seama daca tot zice ca esti un obsedat evito du-te si tuh acolo in Padure si incearca sa uiti de ea; o sa vezi ca va mai vrea sa se joace cu tine (adica sa rada de tine) dar tuh sa nu cumva sa ii mai pici in plasa las-o macar o zi in pace nici nu o saluta. Apoi probabil a va veni la tine si in cel mai fericit caz isi va cere scuze iar daca nici macar nu te mai va saluta in ultimile zile de vacanta sa stii ca e cam prefacuta...iar aceste fete nu merita NIMIC de la un baiat. Bafta si sa stii ca ARE BALTA PESTE!
Vai, acum am vazut melodia aia Sophie. E perfecta! E la fel la fel!
Stiu ca are multi bani, dar incep sa cred ca e doar o rasfatata de bani gata.
Frate nu sti sa o dresezi
si tu nebun lasa sa vezi ce vrea se comporta prost cu tine tu de 10 ori mai prost se comporta bine cu tine de 10 ori mai bine ca ea
Cand mai prinzi un moment cand sunteti singuri la etajul respectiv sau in pensiune, du-te la ea, BATE LA USA, spune-i ca vrei sa vorbiti, daca nu te pofteste inauntru roag-o frumos si daca nu vrea, spune-i ca daca vrea, puteti sa mergeti la tine(trebuie sa vrea undeva). Spune-i ca tu ai inteles de la ea ca te iubeste(ea ar trebui sa iti confirme ), si intreab-o de ce si acum se comporta ciudat(daca nu s-a suparat cand i-ai zis cu*va, nu se va supara nici acum).
Oricum, de acum e clar ca te iubeste.
Multa bafta, tine-ma la curent!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LikeACandyxD întreabă:
Remusopen întreabă: