M-am mulţumit cu fructe când pe masă era carne. O greseală de începător care nu o s-o repet curând
Pai depinde din ce categori ca am facut la greseli si tampeni de nici nu mai stiu nr lor. Din dragoste cred ca faptul ca ma implic prea mult. Din viata de zi cu zi ca ma enervez foarte repede si ca sunt "razbunator"...
Ca am incredere prea multe in nsite persoane false..., ca pun prea mult suflet...ca nu pot sa fiu mai indiferenta
Lenea Sincer pentru ca akwm nu sunt in stare sa fac multe (in legatura cu orice de la invatat, curatenie, sport, sanatate etc. la tot :d) si akwm imi pare raw , dar nu este ceva grav pot indrepta. Sper ca asta sa ramana cea mai "mare" greseala a mea sa nu fac vreuna catastrofala. . Inca sunt mica . Am timp si de greseli .
Raspunde si u cu ce ai gresit?
Greseala mea cea mai mare este ca de obicei cer foarte mult:de la mine si de la cei apropiati, vreau intodeauna sa pot mai mult, insa uneori pur si simplu nu poti! Si greseala e ca in momentul in care Trebuia(si puteam) sa cer mai mult, n-am cerut
Ca mi-am lasat iubitul desi il iubeam foarte mult pentru o prietena care mai tarziu s-a dovedit ca nu-mi era prietena asa cum credeam asta cred ca a fost cea mai mare greseala a mea.increderea in cine nu trebuie e o greseala care nu ti-o ierti usor.
Ca m-am indragostit de un baiat ca o proasta, nici nu prea ii pot spune baiat , plangeam mereu el ma amagea in fiecare zii si cand sa aflu ca ma vorbeste pe la spate cu toata lumea.dezamagire totala !
Am lasat yubitul sa "plece" cu toate ca-l iubeam...nu m-am luptat pentru ce-mi apartinea(yubirea lui)
Pai in primul rand nu insinuez nimic, dar n-am avut chef daca pot sa zic asa ca sa o pun la alta categ.
iar cea mai mare greseala a mea a fost increderea prea mare in apropiati.insa ma ajutat deoarece nu voi mai repeta greseala(sper)dar asta e...
Sarahh întreabă:
Anonima17191 întreabă: