| Doar eu_5952 a întrebat:

Hi! Ce as putea face ca mainile mele sa nu mai fie asa de aspre? Tin sa spun ca le am cu foarte multe"riduri" si am incercat cu zeci de mii de creme de la farmacii si de pe la Avon, Oriflame, etc...Pls! Help!

Răspuns Câştigător
| raissa a răspuns:

Amesteca putina apa de trandafiri (pe care o poti procura din farmacie) cu migdale tocate, pana obtineti o pasta groasa. Intindeti amestecul astfel obtinut pe maini si lasa-l asa cat mai mult timp – cel putin 15 minute. Clateste-te cu apa calduta, apoi stergeti mainile si ungeti-le imediat cu crema dvs pentru ingrijirea mainilor (de preferat de galbenele). sau ia vitamina A+E o capsula pe zi 20 de zile si aplica pe miini BEPANTHENE de trei ori pe zi 20 de zile. Spala-te pe maini numai cu sapunuri grase, de exemplu Dove sau Cold cream. sanatate!

3 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Asa le am si eu.dermatologul mi-a zis ca nu am, nimicoh go on.ma rog.ma simt prost cand intind mana atunci cand fac cunostinta cu cineva.se vede urat. dar yuppu. n am nimic.ai dracu doctori!

| Liniuta_3048 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ca si tine, pana cand am cumparat crema hidratanta si sapunul de la Dove, de atunci ma dau o data pe zi cu crema si am niste maini foarte finehappy multa lumea imi spune asta.nu este scump deloc cu aman2 ajungi undeva la 10 lei si isi face efectul.Bafta!

| alexandraalis a răspuns:

Cu seu de oaie, miroase urat dar are efecte bune