Amesteca putina apa de trandafiri (pe care o poti procura din farmacie) cu migdale tocate, pana obtineti o pasta groasa. Intindeti amestecul astfel obtinut pe maini si lasa-l asa cat mai mult timp – cel putin 15 minute. Clateste-te cu apa calduta, apoi stergeti mainile si ungeti-le imediat cu crema dvs pentru ingrijirea mainilor (de preferat de galbenele). sau ia vitamina A+E o capsula pe zi 20 de zile si aplica pe miini BEPANTHENE de trei ori pe zi 20 de zile. Spala-te pe maini numai cu sapunuri grase, de exemplu Dove sau Cold cream. sanatate!
Asa le am si eu.dermatologul mi-a zis ca nu am, nimic.ma rog.ma simt prost cand intind mana atunci cand fac cunostinta cu cineva.se vede urat. dar yuppu. n am nimic.ai dracu doctori!
Si eu am avut aceeasi problema ca si tine, pana cand am cumparat crema hidratanta si sapunul de la Dove, de atunci ma dau o data pe zi cu crema si am niste maini foarte fine multa lumea imi spune asta.nu este scump deloc cu aman2 ajungi undeva la 10 lei si isi face efectul.Bafta!