| sweetgirl pink a întrebat:

Hi! ce haine va`ti cumparat pentru scoala? sau daca nu ce vreti sa va cumparati? eu nu mi-am luat inca si vreau cateva ideihappy

5 răspunsuri:
| candydream a răspuns:

Pai ai putea sa iti iei 1-2 camasi in culori sidefate, o jaketa intr-o culoare neutra, un trening, 2-3 bluzite din bumbac, 2-3 perechi de pantaloni, o pereche de bascheti, o pereche de adidasi, eventual niste pantofi fara toc si nu ar strica niste piese de lenjerie.Acuma depinde si de ce buget ai. Daca ai unul mai mic iti iei mai putin din fiecare lucru iar daca il ai mai mare iti iei mai multe.

| Any_2443 a răspuns:

Mi-am luat cateva hainutze: vreo 4tricouri(mi-ai placut mult), 2 bluzitze, 2 camasi, o vesta, 2 perechi de blugi, 2 perechi de baschetzi, niste sandalutze cu toc si niste adidasi.Lucrurile astea le-am cumparat mai mult pentru ca mi-au placut nu pentru ca imi erau imperios necesare.happybig grinbig grin

| Byencutzz a răspuns:

Nu stiu eu ziceam niste blugi negri sau alabstri mulati si sus un tricou alb sau ce culori va dau voie si cu o vesta de blugi( de aia noua):Xhttp://3.bp.blogspot.com/......CF0390.JPG :X sunt multe culori vezi sa fie nuanta blugului ca daca nu o sa fie urat:( eu am si imi sta super tare:X

| Mariuca4562 a răspuns:

Lista completa:
tricouri
maieuri
pantaloni
fuste
conversi
adidasi
balerini/botine
ghete de toamna/iarna
strampi subtiri colorati {ca sa mearga bine cu blugii scurti}
pantaloni/blugi scurti