| Pastiluţă a întrebat:

Hi. happy
Cum a fost când v-aţi îndrăgostit pentru prima oară? Sau cum a fost prima voastră relaţie, primul sărut? Haii vreau să vă aud povestea >:d< Fundă pentru cea mai interesantă / romantică poveste love struck!

Răspuns Câştigător
| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Pai prima mea relatie a fost cand am inceput clasa 7.La inceputul anului a inceput sa imi placa de un baiat din 8 si apoi vorbeam des pe messenger si la scoala facea tt felul de gesturi dragute.si intr-o seara facusem conferinta cu 2 prietene bune de ale mele si in acelasi timp vorbeam si cu Rares pe messenger si apoi m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena luibieninteles ca prietenele mele m-au sustinut. Apoi i-am povestit ca el e primul meu prieten si a zis ca nu este nimic. Apoi a doua zi ma simteam ciudat fiindca nu eram parca pregatita sa fiu cu un baiat si dimneata i-am zis ca nu pot sa fiu impreuna cu un baiat acum.In ziua aceea nu m-am dus la scoala.Seara cand s-a intors a zis ca intr-o relatie nu trebuie neaparat s ate pupi fiindca i-am povestit si ne-am bagat din nou impreuna.[scuzati expresia e mai usoara]Apoi intr-o zi mi-a zis sa vin mai devreme la scoala.In fine am venit si m-a asteptat aproape de scoala. Aveam forte multe emotii fiindca trebuia sa ma pupelaughingPusesem foarte multe intrebari pe TPU.Iar apoi nu stiu m-am simtit binebig grinSa zic asa. Apoi au intervenit o problema cu o colega si m-am despartit de el si apoi iar am fost impreuna si intr-o vineri seara ne-am despartit de tot dupa o luna si jumatate aproape 2. Mie inca imi mai placea de el si la momentul actual imi mai place de el si apoi dupa ce ne-am despartit si lui ii mai placea de mine dar cu toate ca nu eram impreuna ma lua in brate, apoi a inceput sa ii placa de o prietena foarte buna iar ea s-a bagat cu el 2 -3 saptamani si acum in momentul de fata ii place de mine.Iar miercuri mi-a dat o provocare sa il sarut la scoala, iar eu i-am sps ca e cu o alta fata si el a zis ca nu simte nimic pentru ea iar eu l-am intrebat daca pentru mine si el a pus emoticonul[whistling]care fluiera. Apoi joi la scoala nu s-a intamplat nimic iar vineri intr-o pauza mi-a facut din ochihappyiar in urmatoarea pauza era fugarit de o fata si eu eram in holul care duce spre scoala singura iar el a venit cu viteza m-a luat in brate si m-a pupat.big grin

5 răspunsuri:
| Pastiluţă explică:

Sincer andreea a avut cea mai aiurea ( într-un sens bun ) poveste.Adică vreau să spun cea mai comică relaţielaughing care s-a terminat cu bine.
Nu numai basmele au finaluri fericite! :X

| Pastiluţă explică:

şi app.
madutzza
să ştii că în viaţa fiecare sfârşit are un nou început! Gen : Ezită să crezi că viaţa-i tristă! Sunt lucruri frumoase care stau încă pe listă! :X

| Alycaaaa a răspuns:

Prima data cand m-am indragostit a fost foarte romantic ma simteam cea mai frumoasa.Cand a aflat si baiatul ca il plac ma invitat in parc si mi-a spus ca ma place dupa care m-a luat in brate si ma strans tare dupa care ne-am privit in ochii si ne-am sarutat!:*

| IleanaConsaZeAnA a răspuns:

Cand m-am indragostit pentru prima oara, au fost cele mai frumoase clipe ale vietii mele, si a durat 3 ani! Primul sarut a fost in parc, nimeni in jur, parcul gol, seara, ora 21:30! A fost foarte romantic acel sarut! Au urmat intalniri, saruturi si multe altele dar intr-un sfarsit ne-am despartit!

| izaaa15 a răspuns:

Hmmm.pai prima mea relatie a fost cand eu eram in clasa 5-a.el intr-a 4-a.omg laughing))) desi eram de aceeasi varsta, el eram cu o cls mai inferioara mie.chiar atunci ma mutasem la scoala respectiva si nu prea cunosteam pe nm.a fost dragoste la prima vedere.din partea lui.la mine a venit pe parcurshee hee.am stat impreuna 1 an.a fost frumos day dreaming eram copchii laughing) si primul sarut.hmm.tin minte ca aveam de-a emoootii d'oh imi batea inima de-mi sarea din piept laughing dar a fost bine :X