El zice ca ii place o fata. Tocmai asta e cheia spre inima lui. Incurajeaza-l. Dai sfaturi. El va vedea ca iti pasa si va pune suflet in prietenia voastra. Si nu se stie ca mai tarziu din aceasta prietenie poate incepe o relatie de durata. Crede-ma ca si mie mi s-a intamplat asa. Succes in continuare.
Mai bine te abtii...si ramaneti prieteni...am patit si eu odata asta, si acum nu mai e aceeasi prietenie ca inainte. s-a racit mult...este o vorba, cum ca inimii nu poti sa ii comanzi.asa ca mai bine lasa baiatul in pace si ramaneti prieteni buni.asta e esential.
Andreutz mersi pentru sfat. O sa incerc sa imi dau sentimentele "speciale" la o parte.
Cel mai bine ar fi sal lasi un timp.si poate cu timpu va ajunge sa te placa cu atat mai bine dar in nici un caz sa nu faci greseala asta de ai spune u pentru ca va fi mult mai nosol macar acum contezi pe sprijinul lui k amici dar atunci n-o sa-l mai ai deloc alaturi
Eh...am trecut si eu recent printr-o faza de genu.
Treaba sta cam asa...si la mine.sa zicem ca a tinut cat de cat.
Pui pe un prieten comun.sa ii spuna ca v-ati protrivi si sa il intrebe de ce nu sunteti impreuna.Si astepti reactia. Daca vine cu o gramada de argumente pentru care nu ar trebui sa fiti impreuna...inseamna ca nu prea ai sanse. Daca se fofileaza...si zice ca nu stie...si ca argument aduce doar faptul ca "sunteti prieteni foarte buni"... spune-i sa ii zica ca de cele mai multe ori... cei mai buni prieteni ajung sa se iubeasca fara sa isi dea seama...si formeaza un cuplu frumos si iubirea e durabila...si sa ii recomande tipului sa se gandeasca bine...pentru ca ...are sanse la tine
Succes!:*
Nu ai cum sa pui mana pe el.pentru ca o iubeste pe respectiva, iar tu daca te bagi intre ei dupa aia si ceau nu o sa-ti mai spuna
Mmm...mai bine il lasi in pace momentan! si eu eram moarta dupa un prieten fff bun(el ma considera ff de treba k il ajut mult cu sfatur chestii...)nu am avut curajul sa ii spun k imi place mult de el. dupa cv timp destul de mult prietena cu care acesta era si la care tinea enorm la lasat si alinarea a gasit-o la mine inssa atunci el a fost cel care a incercat sa ne combinam(nu am mai acceptat)pentru ca prietenia s-a dovedit a fi mult mai utila si folositoare pentru mine. el regreta ca nu ma poate avea dar se bucura k ink suntem prieteni ffff buni