Daca nu ai nici menstruatie, nu fa un lucru care o sa-l regreti toata viata
traiesteti din copilarie ce ti-a mai ramas. ai timp toata viata sa faci asta. si o relatie de 2 luni? ar trebui sa ai cel putin un de relatie cu partenerul ca sa te daruiesti lui, de unde stii ca te iubeste atata de mult? Daca el vrea doar un singur lucru de la tine? gandeste-te inainte sa regreti.ar fi bine sa fii virgina macar pana in 15-16 ani, iti dai seama daca incepi de acum sa faci lucruri din astea, la 16-17 ani ce o sa mai faci? stai cuminte si nu te apuca de prostii la varsta asta. mai incolo vei ajunge... haide sa nu spunem un cuvant urat
si daca nu ai nici menstruatie, stai linistita acasaa. Traieste-ti copilaria, nu uita esti doar un copil!
Buna, nu draga sa nu o faci...ai numai 13 ani in plus zici ca nici macar nu ai menstruatie, nu accepta! Mai ai timp pentru sex si el ar trebui sa se gandeasca ca nici macar buletin nu ai, nu e bine sa iti distrugi viata de pe acum, sa iti distrugi copilaria si cine stie ce se poate intampla.Mai asteapta macar 3-4 ani, gandeste-te ca n ue de jucat cu asta iar prietenul tau daca ii pasa de tine si te iubeste, te va accepta asa si va astepta cat va fi nevoie; sa nu cedezi daca va insista, ca nu e de glumit cu sexul.Si iti dai seama ca 5 luni nici macar nu e o perioada asa lunga de timp.Ai grija ce faci!
Eu te sfatuiesc sa nu faci asta pentru ca esti prea mica mai asteapta cativa ani acum este decizia ta dar nu este bine sa stii
Nu cum să faci așa o tîmpenie. Tu ești un copil, mai bine vezi de copilăria ta și de școală,.
Nu o face. Un băiat care te-ar iubi nici măcar nu s-ar gândi să îţi ceară aşa ceva, mai ales la această vârstă. Eu te rog, te implor, să refuzi...nu îmi prea miroase a bine.
Pai...nu stiu ce sa zic acum```esti deodata cu mine'''varsta asta este una ff "fragila";;; dar daca u te simti pregatita sh fizic sh psihik^^^^dar sa stii ca dupa ce iti incepi viata sexuala o sa fi mai matura'''''''sh apropo trebuie sa te gandestidaca el este "alesul",,, daca este potrivith sa-ti incepi viata sexuala cu el///adica sa ai o relatzie de lunga durata///sti cum e... unii vor fetele doar pentru o noapte:*:*:*ew teash sfatui sa mai asteptzi````pooop:X bafta :X
Ar fi cea mai mare greseala s-o faci. Esti prea mica, nu esti dezvoltata suficient, se pot intampla o gramada de chestii.
Tu zici ca il iubesti, dar el? E pacat sa-ti strici copilaria de-acum.
Nu fa prostia asta! Eu am facut-o la 19 ani si regret enorm si u ai de gand la 13 ani, esti o copila, nu te supara! baiatul respectiv nu te iubeste, vrea doar sa profite de tine.Ai face o mare greseala. Daca t-ar iubi cu adevarat nu ti-ar cere sa te culci cu el, lucrul acesta e foarte clar! Explica-i ca nu esti pregatita, ca vrei sa mai astepti, daca va intelege iti va demonstra ca te iubeste, dar daca iti va cere din nou mai bine pune punct decat sa regreti mai tarziu.Virginitatea odata pierduta nu o vei mai recupera niciodata! gandeste_te bine. pup
Abtinete pana pe la 17 18 ani si foloseste PREZERVATIV! sa nu te trezesti cu boili
Ni ma la ce se gandeste bine o zis ala INCONSTIENTA))la 13 ani mooaaaaaaamaaa nu esti normala...
Ma eu din cate stiu daca nu ai menstruatie nu patesti nimic dar acum nu stiu sigur, si 13 ani e o varsta mai frageda dar pana la urma e viata ta tu decizi daca il iubesti fa-o da asigura-te ca si el te iubveste si nu sta doar pentru asta cu tine.ai grija si tu. da ca vrei da-mi id-ul tau prin mesaj si vb
NU NU NU NU nu o face. Oricum orice ti-am zice tu faci tot ce simti insa noi toti iti vrem doar binele acum e treaba ta ce faci dar nu este bine.
Hellllooo fetito ai 13 ani?
Te gandesti cate consecinte ai? Sau cand vor afla parintii tai?
Hmmm mai bine renunta la tipul asta daca nu vrei sa ai probleme mai tarziu gandeste`te si tu de doua ori inainte de a face ceva, te expui la o multime de boli, ar trebui sa te preocupe alte activiati NU SEXUL, ai timp mai tarziu pentru sex.TRAIESTE`TI COPILARIA. o sa regreti mai tarziu daca iti pierzi virginitatea de la o varsta atat de frageda plus ca la varsta de 13 ani orice baiat ti se pare dragut daca iti da un pupic sau o ciocolata etc, esti naiva micutzo:* ai grija de tine
Nu ti se pare ca esti prea mica pentru ati incepe viata sexuala de la varsta de 13 ani tu nici macar nu intelegi la varsta ta ce este aia iubire, esti prea mica pentru a face lucrul asta :p acum depinde de tine daca vrei da consider ca esti prea mica pentru a incepe viata sexuala:p
Nuhh
N'o fa Mai tarziu vei regreta Plus ca are 17 ani si tu 13.Crezi ca chiar te iubeste? Crezi ca tine la tine?
Eu nu cred chestiile astea Sunt o groaza de baieti care ies cu fete mai mici decat ei, apoi se culca cu ele si le lasa
Nu fa greseala asta Iti distrugi toata copilaria si in afara de asta daca de lasa insarcinata
NU o fa!
Da, te mai dezvolti, dar trebuie sa stii ca inceperea vietii sexuale la varsta asta va duce la leziuni canceroase si precanceroase de col uterin. Tu, daca iti incepi viata sexuala acum, vei fi o persoana cu handicap, in sensul ca riscul tau de a face cancer de col uterin va fi atat de mare, incat va trebui sa te duci la ginecolog de 3-4 ori pe an toata viata. Practic asa cum oamenii bolnavi si batrani se duc periodic la medic asa vei fi si tu obligata sa faci. In plus, incepand cam cu varsta de 10 de ani o sa ai nevoie de investigatii dureroase, invazive si scumpe, plus biopsii, plus interventii chirurgicale de indepartare a leziunilor precanceroase in asa fel incat cancerul sa apara cat mai tarziu.