anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi. Daca mama mea, bunica mea, si sora mea au silueta clepsidra, credeti ca ar fi vreo posibilitate sa am alta silueta? Doiresc seriozitate. Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

90% vei avea si tu tot silueta clepsidra, dar exista si un procent de 10% sa ai si alt fel de silueta,poti mosteni cealalta bunica, mama tatalui tau, nu e chiar exclus.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

In general forma corpului se transmite genetic. Probabilitatea ca tu sa te dezvolti altfel este destul de mica.

| MMihai a răspuns:

O clepsidră este un dispozitiv folosit pentru a măsura timpul.

Este alcătuită din două incinte de sticlă, una deasupra celeilalte și conectate printr-ub tub fin, de asemenea din sticlă. Una din incinte este de obicei umplută cu nisip, acesta scurgându-se în cea de-a doua incintă, cu o viteză relativ constantă. După ce incinta s-a golit, clepsidra este întoarsă, pentru a măsura o altă perioadă de timp. Deși existența clepsidrei a fost presupusă și la popoarele antichității, care de altfel dispuneau de tehnologia necesară, prima atestare a existenței clepsidrei apare într-o pictură a pictorului italian Ambrogio Lorenzetti din 1328.

Clepsidrele funcționau cu nisip, apă, praf de coajă de ou sau marmură sfărâmată.

Dacă facă mult sport ai șanse să arăți ceva mai bine.

| bbubby a răspuns:

Daca ai mai putin de 15 ani si inca nu ai siueta dorita inseamna ca o vei capata cu timpul (Din moment ce tot neamul tau are aceasta silueta) daca ai deja 15-16 ani atunci nu cred ca mai sunt sanse de schimbare. oricum nu e nici o problema daca corpul tau nu va avea aceasta silueta, sunt o multime de fete care au corp frumos si cu silueta tip para, mar sau dreptunghi. toate femeile cu silueta clespidra sunt plinute ( sophia loren, merlin monroe, Raquel Welch). daca esti slabuta si cu putine forme este tocmai bine.

| D3e3 a răspuns:

Pai da` tu nu esti deja clepsidra?

| Loyd06 a răspuns:

Si bunica din partea tatalui este tot clepsidra... big grin scuze ca am uitat sa specific