| amOre) a întrebat:

Hi)
dar voi ce mesaje de noapte buna sau de buna dimineata ati primit sau ati trimis persoanei iubite? facind'ul/o sa se simta o persoana mai speciala pentru voi)
dar alcatute de voi, fara inspiratii de pe net :p

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Conteaza sa fie ceva gandit de tine si care sa fie adevarat.ca degeaba ii trimiti declaratii de dragoste rasuflate de pe net!

| Bacemi a răspuns:

Noapte buna iubire, somn pufos.

Răspuns utilizator avertizat
| catalina_2916 a răspuns:

Pai eu seara inainte s ador ii dadeam iubitului meu un mesaj in genu' :,, ubithu' eu acum ma bag la somn...sunt f obosita. te pup si-o mi-e dor de tine uratu' meu tongue "

| asdgfhresry a răspuns:

Neatsa! Iar de noapte buna, ne zicem noapte buna somn usor vise s. f. si un pupic... tongue

| alina_4026 a răspuns:

De mine alcatuita.Eu iubesc sa-i spun persoanei iubite ale mele cuvintele mele spuse din suflet.Scumpul meu, iti doresc un somn dulce dulce.Fie ca ingeesul meu sa te pazeasca si pe tine de visuri rele.Sa ai un somn linistit, sa ma visezi pe mine cum te sarut pe buzisoarele tale mai dulci ca mierea. Apoi sa deschizi ochisorii si eu sa-ti spun buna dimineata dragostea mea si sa te mai sarut odata ca sa iti poarte noroc toata ziua. Te iubesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dimineata poti sa ii lasi un mesaj in care sa spui e o noua zi in care ne putem iubi (wai wai si rimeaza:X )... iar seara poti sa-i amintesti mereu ca il apreciezi si ca are un rol foarte important in viata tabatting eyelashes... dar cel mai dragut mesaj pe care il poti lasa e unul gandit de tine prin care sa te si recunoasca in acelasi timp ^-^

| ana17 a răspuns:

Un" te iubesc "spus din toata inima:X