Nu ti se pare ca induri cam mult? l*ai iertata ca te*a inselat si acum ii suporti crizele de gelozie pentru ce? Chiar crezi ca altii mai buni nu sunt?
Come on.
ai grija de tine
Nu-i mai da atatea asigurari si explicatii.In fond si la urma urmei,asta e pedeapsa lui.Te-a inselat,acum suporta consecintele. Spune-i inca o data CLAR ca nu ai de gand nici sa te razbuni (razbunarea e arma prostului si tu te respecti ca persoana) si nici sa-l inseli(sa inceteze sa-i mai fie teama ca de ce ti-e frica de aia nu scapi si daca te tot streseaza cu inselatul, s-ar putea sa-ti deschida gustul).Sa aiba incredere in tine, fara incredere nu se poate.Sa-si duca crucea si punct.Mult noroc!
Asigura`l de asta.Da este greu sa inteleaga niciodata nu stii daca e adv sau e minciuna. Daca devine enervant ameninta`l :]] :Nu mai poti continua asa. Daca vrei sa fi sigur vino aici cu mine altfel daca o continui cu gelozia...ne vom desparti." mi-a mers si mie de vreo 2 ori.Niciodata sa nu te tii de cuvant si sa faci asta, dar tine cont poate cine stie...:]
Eu nu ma prea pricep la chesti din astea dar am urmatoarele pareri:
1.Ori e stresat fiindca te inseala inca( la fel cum a zis si ovidiu)
2.Ori te iubeste foarte mult si ii e frica sa nu faci si tu ce a facut el
eu zic sa stati de vorba si sa ii spui ca l-ai iertat si n-o sa-i faci asa ceva
Mai intai ar trebui sa vezi daca nu o mai face odata poate de asta e stresat ca poate il prinzi iar cu alta