Pai...
Asa a fost si la mine...Dar asa e in dragoste:X Trebuie sa ai rabdare.Iar eu zic ca orikine merita o ultima sansa:X
Nu face greseala pe care am facut.o si eu de a te incapatana.El nu te va mai iubi si apoi o sa regreti
Ce mi s.a intamplat mie nu doresc nimanui!
Asa ca eu zic sa ii mai dai o ultima sansa:X
Dai o sansa depinde si motivu daca a fost o prostie asa se cearta lume se impaca asta e iubirea "astazi ma ignori maine vi cu florii o iubire ca'n filmee"
Fa ce simti. Vad ca deja certurile si despartirile vi se par ceva normal.adica "" la astea ma refer. Daca accepti insa vorbeste cu el de la inceput. Vorbiti despre ce va deranjeaza unul in comportamentul celuilalt, despre greseli facute (sau ce duce la despartirile voastre). Intr'o relatie e normal sa faci si niste compromisuri. Daca vorbiti sincer unul cu celalalt ar putea sa mearga.comunicarea e un lucru foarte important. Vorbiti deschis despre problemele care apar. Altfel nu veti ajunge nicaieri. Bafta!
Poate el nu isi da seama cand greseste (pe moment) si apoi regreta. Crede; ma i se intampla oricui. Cand face o chestie aiurea ar trebui sa ii spui calm ca te deranjeaza, nu neaparat sa ii trantesti in fata un "ne despartim.cum mine nu mai ai ce discuta". Pentru ca o sa ramana ca fraierul si o sa se intrebe ce a facut. Daca spui ca il iubesti si simti ca si el te iubeste impacati'va si vorbiti deschis despre voi.
Cred ca ar trebui sa-i oferi ultima sansa. daca va certati si de data aceasta pai probabil el intentionat o face pentru ca stie ca il vei ierta si o sa va impacati. totusi ar trebui si tu sa ai demnitatea ta...
eu mi-am expus pararea. deja mai departe tot conteaza de voi amindoi ))Succes papusa :*