| Yourgirls a întrebat:

Hi`. Decihee heecum as putea sa nu mai fiu asa suparacioasa pe iubitu`meu acu in sfarsit ne-am impacat, dar de ex. aseara nu m-a sunat s-a culcat tarziu pe la 3 a avut treaba si a stat cu prietenu`l lui la pc eu m-am trezit de vreo 5 ori si m-am uitat la tel daca m-a sunat fiindca nu am prea vb ca am avut amn2 treaba si el nu m-a sunat am primit doar sms de nb, dimineata prima data iar telu sa vad poate apeluri ceva nimic si of ca tot vreau sa-i spun "bine ca nu ai putut sa ma suni, bine ca nu ai avut timp 5 minute ca doar stiai ca nu am prea vb"si doar daca ii spun toate astea asa se enrveaza si nu stiu ce sa fac ca pana la urma "asta e nu m-a sunat nu m-a sunat nu mai am ce face cu ce ma aleg daca il bazai atat la cap"si nu pot sa inteleg... explicatii el nu prea imi da eu trebuie sa-l intreb si of e un pic mai diferit pentru el ca nu m-a sunat e na borbim maine si asta e dar eu parca mor, ce sa fac sa nu-l mai supar?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca a stat la pc pana la 3, gandeste-te ca era lesinat de oboseala,probabil era mult prea obosit ca sa rationeze, tot ce vedea era patul, nu mai avea putere de altceva.Ca sa poti intelege ce sa faci, intotdeauna pune-te in locul celuilalt, complet.Nu-l mai stressa mereu cu "n-am vorbit destul","n-ai gasit 3 minute pentru mine" samd.Nu-l presa, la un moment dat se va satura.Inteleg ca nevoia ta de dragoste se manifesta in felul asta, dar pune putin de logica la mijloc. Daca el se enerveaza, inseamna ca incearca sa-ti faca pe plac si se infurie pe el ca iar a scapat ceva din vedere.Baietii nu vad amanuntele asa cum le vad fetele.Ei vad ansamblul,si din punctul lui de vedere face destul.Daca tu incetezi sa-l bati la cap,se va alarma imediat,ai sa vezi. Daca TU nu-l suni putin sau nu-l stresezi,va incepe el sa te streseze,de ce nu-l cauti,ce faci,s-a intamplat ceva? Daca reactioneaza asa,te iubeste si lasa-l mai linistit. Daca nu reactioneaza asa, inseamna ca se bucura ca l-ai mai iertat si nu prea e de tine, ar trebui sa te orientezi in alta parte...Acum,tu decizi.Mult noroc.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa nu mai fi asa cicalitoare.

| Libelle a răspuns:

Abtine-te.Cand te duci sa dormi nu te duce cu gandul ca ``ma suna``.Du-te cu gandul resemnata ca nu te suna.Si permite-ti sa pui un ``poate m-o suna``la mijloc.Dar nu-i da prea mare importanta
Asa nu te mai enervezi, decat putina dezamagire, dar doar putina ca te asteptai sa nu te sune.

| Castiel a răspuns:

Frate mie miar place o fata care sa fie interesata de mine, DAR NICI CHIAR ASA esti mult mult mult prea PREA disperata! Nu ii dai timp nici sa respire wtf zici ca tea inselat, daca a avut treaba si s-a culcat mare chestie:-J esti disperata de el si nu este bine deloc!

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Gandeste-te ca poate are pe altcineva cu care e inainte sa se fi impacat cu tine...dar stai linistita ca o sa se plictiseasca de ea.Am patit-o credema.Sunt cu un baiat si el statea cu una doar ca sa se culce cu ea pentru ca eu sunt virgina.El are 18 eu am 14hee hee.Si eu mi-am datseama ca are pe altcineva ca era cam ''ocupat '' in ultima perioada.Cand i-am spus a recunoscut si mi-a zis ca s-a despartit de ea si sa nu ma supar pentru ca o tinea pe post de ''femeie usoara'' ea avea 17 ani in fine si acum suntem fericititongue

| vladucu a răspuns:

Pentru tine este ceva anormal sa nu vorbiti o zi poate el nu vede lucrurie ca si tine deci nu inseamna ca nu tine la tine ar trebui sa te resemnezi si sa intelegi ca nu este nimic rau in asta doar a nu considera ca trebuie sa te sufoace in fiecare zi doua ore la telefon in concluzie lucrrile acestea depind de tine sa nu va mai certati. fund aca crei ca te-am ajuat.