Buna. Da, posibil sa te placa, dar in momentul actual nu mai poti stii daca te place. Incearca sa vorbesti cu el, sa lamuresti situatia si poate ii va trece supararea. Oricum incearca sa vorbesti cu el.
Scumpo ceea ce ai explicat mai sus se numeste seductie!Incearca si u si o sa iti manance din plame. Just try it!
@Darius19002, nu cred ca mai este suparat pe mine de atunci, pentru ca a mai vb o data cu mine dar nu despre asta. Oricum cred ca nu mai am sanse cu el...pentru ca sigur nu mai mai place dar ar mai fi mici urme.pentru ca cateodata se uita f discret la mine si zambeste putin apoi eu ma intorc la scris(in ora) si zambesc dar discret.Multumesc pentru raspuns!
1 tea placut
2 cu siguranta s suparat
3 poate ca te mai place dar nu stiu daca ar vrea sa fie cu tine dupa tot ce iai facut.
Apropo am uitat sa zic ca el nu imi zicea nimk nici acum nici inainte.Si imi este asa sa vb cu el, pentru ca nah sa-l intreb daca ma place e...Dar in fine o sa incerc sa ma uit si eu mai discret la el.
Sper ca va merge! Multumesc pentru raspunsuri!
Era posibil sa te placa si sunt sigura ca s-a suparat pe tine si chiar nu stiu daca te mai place dar e posibil pentru ca incearca sa te faca geloasa.