| qpattyx3 a întrebat:

Hi! Deci sa incep... (la scoala)daca un baiat (y)se uita pe masa mea sa vada ce ora avem, isi pune blocul de desen doar pe masa mea, ma pune sa ma uit la caietele lui sa vad daca le ia cineva, deci efectiv mi se pare ciudat pentru ca exista si alte banci in clasaazi i-am spus sa ma intrebe pe mine pentru ca am gura sa-i raspund ce ora avem si a facut`o... Mie imi place de el dar el nu stie asta, mentionez ca s`a mutat la noi anul asta si nu ma stie.
INTREBAREA mea este:
Credeti ca ma place acest baiat? Prin ce alte fapte ar pute`ao demonstra?

Imi cer scuze pentru eventualele greseli de ortografie si multumesc pentru raspunsuri! FUNDITSAAA!

6 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Da.din ce ai zis uh te place! Dar hai sa-ti dau un sfat! Sa nu-i zici niciodata ca-ti place d el! Lasa-l pe el s zica primul asta asta! Daca nu iti zice inseamna ca nu te place!

| qpattyx3 explică (pentru ImHereForYou):

Ai dreptate! nu ii voi zice asta.Ms mult pentru raspuns!

| AnaBlackVampire a răspuns:

Gasesti prea multe nimicuri pentru ca il placi. E doar un coleg cu tine...isi pune blocul doar pe masa ta sau sa nu ii fure caietele colegi? Ce ma? Gata te place?

Esti prea indragostita. E ca si cum : M-a salutat! Oare ma place?

| qpattyx3 explică (pentru AnaBlackVampire):

Da, sunt cam indragostita de el, dar tot cred ca ma place putin fiindca dc eu? dc masa mea? dc eu sa ii pazesc caietele? s.a.m.d. Oricum mersi de raspuns!

| κλάους a răspuns (pentru qpattyx3):

Asa fac baietii... Si eu unul fac asa, si nu plac fetele cu care fac asa. Ideea este ca facem si noi ce stim in clasa, dar, poate sa te placa... Daca eu fac din alt motiv, asta nu inseamna ca si altii fac tot din motivul asta, si oricum, sunt doat doua saptamani din scoala, mai astepta.

| qpattyx3 explică (pentru κλάους):

Ok! Ms de raspuns! voi mai astepta.