| Gekiro a întrebat:

Hi.Deci,uite cum sta treaba,Imi place de o fata, si nu stiu cum sa i-o spun...Deci.Am 12 ani,stiu ca o sa imi ziceti ca e prea devreme, dar sa nu credeti ca ma las de invatat happy...N-am innebunit.Deci,cine ma ajuta, BIG Funda de la Moi big grin.

Răspuns Câştigător
| ItsMaxi a răspuns:

Nu e chiar asa de greu sunt multe lucruri care le poti face ca fata sa fie topita dupa tn...de ex. i'ai putea lasa un trandafir in banca cu un biletel pe care sa scrie cv de genu daca vrei sa ai un prieten de treaba si ca sa tine foarte mult la tine vino dupa ore (undeva prin apropierea scolii sau intr'un parc) ps: sper sa ma placi '' iar dupa ore daca e sa vina te imbraci si u mai smecher si ii dai un trandafir :d si dupa discutati app si eu am 12 si de aia imi dau seama cum sta treaba :d

5 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

Uite cum sta treaba: tu esti cu capul in nori... Sa zicem ca pui in aplicare sfaturile care la noi sunt de folos, dar fata respectiva are o gandire prea puierila ca sa isi dea seama de incarcarea emotionala din gestul facut.
Te prezinti in fața ei, ii spui "buna, ce faci?", pe urma "ii faci cunostinta" cu una bucata floare pe care o tii la spate si ii ceri sa fiti mai mult decat colegi/prieteni sau ce-oti fi voi.
Oricum, nu merita sa te agiti de la varsta asta unde impactul unui refuz poate fi prea mare pentru tine.
Multa bafta

| Gekiro explică (pentru adriang95):

Impactul nu e prea mare pentru mine ...Mare chestie, un Nu.

| Gekiro explică:

P.S:Nu sunt la aceeasi scoala cu ea.

| Nikushor012 a răspuns:

Bro.daca sunteti la aceeasi scoala fa un afis cu ea pe care sa scrie:Ajutor, aceeasta fata mi-a furat inima.Contact:07.....sau id de mess.