| boomy a întrebat:

Hi...degraba e ziua de naştere a iubitului meu, împlineşte 18 ani. sîntem deja de 2 ani împreună, nu ştiu ce cadou să-i dăruiesc sad dau funda.

Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Ce frumos, 2 ani :X. Pai o ninima mare cu un "te iubesc" sau un mesaj dragut, o poza cu voi 2 inscriptionata pe o perna, sau cu voi 2 intr-o rama, o bratara cu initiala ta[sau un lant daca stii ca poarta asa ceva], un ursulet de plus[ da asta nu cred ca ar merge.in fine e o optiune! Sa ne zici la ce te-ai gandit, ce ii cumperi!

3 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Poate ii iei ceva funny un tricou personalizat sau iti poti lega u o fundita si sa-l inviti sa-si despacheteze cadoul cand ramaneti doar voi doi

| Takocska a răspuns:

Daca sunteti de mult timp impreuna si ati facut si...big grin si la ce ma refer atunci fa-ti o seara dulce lui. asa a facut si prietena mea de ziua mea sa imbracat intr-o fustita si ceva nu stiu cum se spune inca da arata foarte sexy in hainele alea. Si a fost seara aia cel mai frumos cadou ce as fi putut primi de ziua mea. Daca nu ati trecut de faza asta iei un lantisor si fa un pandantiv cu initiala ta si asa nu o sa se uita de tine ca o sa fii mereu la inima luibig grin

| Takocska a răspuns:

Inteleg uite eu am primit si un lantisor de la ea cu o inima asa rupta in doau ca initiala mea e la ea si a lui la minehappy. si cand ma uit la inimioara aia direct sare in minte ca am pe cine sa o iubeschappy