Iubit la 12 ani? Va iubiti foarte mult? Ia zi ai facut si sex? Doamnee, cu ce am gresit sa ma nasc in asemenea tara?:-
Nu cred ca vrea sa-ti faca ceva. atata timp cat vine din reghin pana la tine, daca vine cu mai multi baieti ar trebui sa il lasi in pace... dar asa nu cred ca vrea sa-ti faca rau
si daca acelui tip ii placea de tine trebuia sa faca ceva din timp...
eu zic sa il lasi pe ala caruia ii place de tine si sa-ti continui relatia cu iubitul din reghin
Pai cine ti-ar putea raspunde la intrebarile astea in afara de tine? Raspunsul e la tine, nu ma leg de cati ani ai ci ma leg de faptul ca intrebi ceva ce doar tu poti sti. Te iubeste, nu te iubeste asta tu poti sa vezi cunoscandu-l incet.De facut nu cred ca ar vrea sa iti faca ceva dar grija trebuie sa ai indiferent.Pe cine sa alegi tot tu raspunzi.Gandeste-te cu care ai vrea sa fi. Dar totusi 12 ani, mai asteapta asta ca pe un sfat ce oricum nu il vei urma.Scoala deocamdata! Vei avea timp destul pentru altceva.Bafta!
Odata ce ai inceput o relatie cu acest baiat zic sa o duci pana la capat, daca vezi comportari ciudate la el adica da dovada ca si-ar dori altceva de la tine atunci renunti la el si daca vei mai fi interesata ce celalalt baiat incepi relatie cu el.Pana atunci zic sa ramai cu iubitul tau. O zi buna!
Uite care e treaba. chiar daca ti se spune chestia asta oriunde. esti prea mica! oare ce vrea el de la o fata de 12 ani? si mai spui ca esti si dezvoltata! sunteti prea credule ma!
Doamne...deci eu la 12 any inca ma jucam cu papusile ...sincer eu primul iubit l-am avut la 14 any.:X
La 12 ani arati ca la 17? Ha ha!
Si vai cata iubire trebuie' sa fie intre voi...
Imi si dau seama. Vrei sa te mariti cu el?
Ce ti-e si cu generatia asta de copii...
Ce tot criticati ma? Voua nu va placeau baieti/fetele deloc la 12 ani? . Chiar va mai surprinde? Bine ca nu face sex.
Pai habar n`am. E bine sa nu fiti singuri, nu trebuie neaprat "mozol", pupa`l simplu pe buze. .
Uau, va vedeti pentru prima oara saptamana asta si va iubiti foarte mult.
Dragutza, habar n'ai ce'i dragostea nici macar cu placutul nu te impaci.
Relatia ta cu el, nu stiu cum va fi, dar cert e ca ai o gandire de toata jena, mie personal, mi'ar fi rusine sa spun asa ceva in public.
Intai fa'ti un control, si apoi sa vii aici.
Heyy numai fiti rautaciosi cu ea
Cunos persoane nah
Am o fata la bloc de 13 ani de sta cu unu de 19, nu am inteles nici eu de ce fac asta toate fetele dar in fine
Daca ai numai 10 la scoala atunci de ce ai atat de multe greseli in ceea ce ne-ai scris mai sus?
Hai ma ...nu mai fiti atat de rai
ea poate nu vrea... da poate o imbarliga iubitasu
si hai sa zicem ca fac sex termina o lasa si pleaca
ea ce mai face?
eu am 14 ani si imi este frica sa fac sex
da eu tie iti bafta si mult noroc