| adina_6125 a întrebat:

Hibig grineu si prietenu meu suntem impreuna de vreo 2 saptamani si tinem mult unul la altul dar eu cred ca suntem prea diferiti. el e genu ala ca "baieti de cartier", eu sunt o fata linistita cu note mari si care se disteaza cu prietenii.chiar el mia zi ca a pus niste baiati sa o bata pe fosta si mi-e frica sa nu mi se intample si mie la fel.prietena mea cea mai buna mi-a zis sa ma despart de el si asa am si facut dar dupa aia m-am impacat cu el pentru ca tin la el dar mi-e frica sa nu imi faca rau.eu simt ca am nevoie de un baiat care sa ma inteleaga si sa imi vorbeasca frumos, vreau sa ii pese de mine si sa nu poata sa imi faca rau pentru ca ar tine la mine prea mult. ce sa fac? Pls Help Me! DAU FUNDITAbig grin

10 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

@biancabig grin am un sfat pentru tine: ignora aberatiile lui Extranjera pentru ca abereaza numai aberatii.

| Acvila a răspuns:

Extranjera draga(nu suport cuv. asta...sigh )orice i-ar fi facut fosta, bataia nu a fost niciodata ceva bun.Deci,sfatul meu ar fi sa incerci sa il modelezi tu, in timp, cu grija poate va ajunge sa fie cum vrei tu sa fie.Risti,dar asta e. Daca il iubesti vei incerca sa faci un om bun din el, daca nu...paraseste-l cat mai ai timp.

| Acvila a răspuns:

Cum poti sa spui asa ceva ma? mai zici ca nu incurajezi bataia...

| Psihologul a răspuns:

Scapa de el straight face. Daca asa a facut cu fosta asa poate face si cu tine. Ai facut rau ca te-ai impacat cu el... Sau hai sa facem altfel, ramai cu el si incearca sa-l schimbi ( e foarte greu, dar incearca ) daca el tine la tine, atunci se poate schimba pentru tine. Daca nu tine la tine si se comporta urat cu tine, desparte-te de el. Si nu-ti fie teama ca o sa te "bata". daca o sa te ameninte cu asta spune-i ca te duci direct la parintii tai care o sa vorbeasca cu parintii lui si sa stea potolit ca se ajunge la politie.
Hai. ai grija de tine sad. Daca mai ai probleme imi lasi un mesaj privat. Ceau.

| Byankaa66 a răspuns:

Nu crezi ca ceri cam mult de la un " baiat de cartier"? vise draguto, vise...scapa de el pana nu e prea tarziu altfel vei avea de suferit si crede`ma ca stiu ce spun

| Sin a răspuns:

@Extranjera Daca fostul ar veni la tine si ti-ar trage o mama de bataie inseamna ca ai merita-o?
"sunt cazuri in care fata chiar merita"
Mda, fara cuvinte. Dupa aia sariti cu gura mare "Vai draga, auzi ca ala si-a batut prietena! Ce nenorocit, draga! Pe o fata nu trebuie s-o atingi nici cu o floare!"

Exista o vorba din popor : "Daca barbatul isi batefemeia, lasa-l s-o bata.Stii el de ce o bate si femeii chiar ii place sa fie batuta."
Trist.

| AlexSadik a răspuns:

WOW a pus niste baieti sa o bata pe fosta (ce terminat) eu zic sa nu ti mai pierzi vremea pe aici si sa te duci sa vb cu tactu sau cu maicata ca de aia au fost inventati hai fuga! eu nu am ce s zic pentru ca atata vreme cat te ai cuplat cu ceva de genu lu' ALA nu cred ca imi vei asculta mie si altora sfatul e prea tarziu sa mai faci ceva acum asta e vei MURI! laughing peste vreo luna o fata Oana sau Cristina se v a loga pe TPU si v a intreba "Hibig grineu si prietenul meu suntem impreuna de vreo 2 saptamani..." si tu vei fi aia care ti vei lua bataie de la niste tzigani asa ca SUCCES! primesc funda macar pentru sinceritate?laughing

| Extranjera a răspuns:

Din ce motive a batut-o pe fosta?straight face
Incearca sa afli si astawinking pentru ca mai cunosc cazuri... si poate ea chiar si-a meritat-o happy poate chiar a facut ceva rau... poate cu tine nu ar avea motive sa faca asa!

Daca ti la el, si tine si el la tine la fel de mult incearca sa-l schimbi, dar daca el nu tine la tine la fel de mult cum ti tu... n-are rostsad

Faptul ca sunteti diferiti nu e o problemabig grin contrastele se atrag:devil)

Succes:*

| Extranjera a răspuns:

Raluca draga, ( nacazu' daca nu suporti cuvantu') laughing stiu ca bataia nu aduce nimic bun, si nu incurajez bataia, dar sunt cazuri in care fata chiar meritastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca a vrut doar sa te sperie putin spunandu-ti ca a pus niste baieti sa o bata de ex iubita si cred ca vrea doar sa te'' mituiasca'' cumva.Eu iti spus sa te gandesti ft bine, daca chiar ai sentimente pentru el si cel mai bine sa iti cauti un baiat asa cum iti doresti tu si asa nu o sa-ti para rau. pupici si mult succes.