| Anda_5509 a întrebat:

Hi din nou.(daca imi cititi si celelalte intrebari, o sa stiti despre ce e vorba)Nu stiu ce sa mai fac,crying, sunt total aiurita, confuza.Cum am mai spus si in celelalte intrebari, sunt innebunita dupa un baiat, care din pacate este mai mare cu 7 ani.La inceput a dat semne ca ma place, era totul super oke, dar acum...Nu am mai vorbit de 2 luni, si nici nu ne am mai vazut.Care este motivulcrying((? Ce s a intamplat? Eu numai pot sa stau asa.Nu stiu ce sa mai fac, tot timpul ma gandesc la el.

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Atata timp cat nu te-a mai cautat si nu a mai dat nicun semn de viata sunt mai multe posibilitati.
Una dintre ele ar fi faptul ca poate incepea sa se indragosteasca de tine, si fiind mai mare si mai matur decat tine, s-a gandit ca o relatie cu tine nu ar putea fii posibila acum, pentru a nu iti face rau, pentru ca are niste nevoi, si nu iti putea cere tie sa faci lucrul asta, pentru a nu se duce la altele si sa te raneasca, si a preferat mai bine sa rupa aceasta legatura cu tine pentru un timp.
Alta posibilitate ar fi, ca el a vazut ce simti tu pentru el, si nevrand sa te raneasca s-a indepartat de tine incet, incet, fara sa iti mai dea vreun semn, fara sa te mai caute sau sa mai vorbeasca cu tine.
Dieferenta de varsta nu e chiar asa de mare.
Timpul vindeca ranile. Trebuie sa ai ambitia sa vrei sa il uiti si fii sigura ca mai devreme sau mai tarziu vei vorbii cu el, te vei intalnii cu el, si atunci veti lamurii lucrurile.
Ai rabdare, pentru ca aparentele inseala, si poate el a facut acest lucru pentru binele la amandoi. Nu te-ai gandit ca poate si lui ii este greu cand a luat decizia asta fara sa iti spuna nimic? Poate nici el nu se gandeste cat suferi tu acum, ca te-a lasat asa, fara nicio explicatie, nici macar ca prieteni sa vorbiti.
Dar cum am mai spus, totul se va clarifica atunci cand te astepti mai putin.
Incearca sa fii calma si sa iti ocupi timpul cu niste activitati care iti fac placere, chiar daca gandul tot la el iti va fi, pentru ca asa se intampla. Deocamdata e prea devreme, si ranile sunt deschise.
Timpul le rezolva pe toate, desi in momentul respectiv nu credem.
Numai bine! :*

2 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Draga mea, abia acum am citit intrebarea ta, de aceea n-am putut sa-ti spun prea multe pe privat. Eu cred ca daca nu v-ati mai vazut de 2 luni si nici nu ati mai vorbit, este un semn ca el si-a dat seama de faptul ca aceasta relatie n-ar merge, data fiind diferenta prea mare dintre voi. Si pentru ca la varta lui are anumite necesitati fiziologice pe care nu si le poate satisface cu tine, vrand sa te ocroteasca, a ales sa se retraga, sperand ca-ti vei gasi un prieten de varsta ta si astfel il vei uita. Poate acest lucru va fi in favoarea amandurora. Ce pot sa-ti spun acum este in continuare sa mai ai rabdare si sa incerci sa-ti ocupi timpul cu diverse activitati. Si incearca sa mai privesti si imprejurul tau, caci baieti sunt destui. Sa fii iubita!

| alexandre a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti cauti alt baiat...De ce sa suferi dupa el? Un tip ca el nu merita.Baieti draguti mai exista.Totul e sa ai putere