| Sevenup a întrebat:

Hi! E o poveste un pic complicata.
De amicul meu ii placea unei fete pe care n-a vrut s'o raneasca asaca i'a zis ca este cu mine, eu acceptand situatia si crezand ca nu va afla nimeni. Ei bine m-am inselat si au aflat mai multi.Pe mine nu ma deranjeaza pentru ca imi place de acest prieten si intr'un timp si lui ii placea de mine, dar acum nu stiu...de fiecare data cand il intreb de ce m'a zis tocmai pe mine ca prietena lui el schimba subiectul sau da pe gluma si niciodata nu pot sa aflu adevarul.As vrea sa fim cu adevarat impreuna dar nu vreau sa fac eu primul pas.Nu l'am facut niciodata. Un sfat mi'ar fi de ajutor

4 răspunsuri:
| bulgaras_3493 a răspuns:

Ia'ti inima in dinti si intreaba'l exact cum stau lucrurile. iar daca o ia tot in gluma. poate nu vrea nimic de la tine ci doar sa scape de fata respectiva.

| wildthing a răspuns:

Poate schimba subiectul sau o da in gluma, din cauza faptului ca nu stie ce gandesti tu si se teme de un refuz. Eu cred ca nu e lipsit de insemnatate faptul ca te-a ales tocmai pe tine ca "mijloc de evadare", dar nu poti fi sigura pana nu il provoci la o discutie serioasa intre 4 ochi. Daca incearca din nou vreo manevra evaziva, vei juca un pic de teatru, vei face pe suparata si ii spui ca nu te respecta indeajuns de mult, mai ales ca s-a folosit de reputatia ta ca sa scape de tipa respectiva. Si de aici, in functie de reactia lui, poti sa dezvolti...

| Douapunccteunics a răspuns:

Întreaba-l direct!
Nu ezita macar acum cat ai ocazia!

S-ar putea mai tarziu sa regreti ca nu ai facut-o!

Succes!

| Mimiii_8070 a răspuns:

Eu zic ca amicul tau a facut asta dintr-un motiv anume.Este clar ca tousi esti o persoana cu care nu se rusineaza.Deaceea cred eu ca te-a spus pe tine ca fiind prietena lui. Si daca vrei sa afli intr-adevar ce simte pentru tine intreaba`l pur si simplu![dar fata in fata.asa ii poti observaa reactia]. Si daca iti va da un raspuns care nu iti va place... incearca sa ii arati ce pierde totusi si stai linistita. Gandeste-te ca mai sunt baieti. sau ca : "Mai rau de atat nu se poate." decat sa stai asa in aer sa nu stii cum sunt cu adevarat lucrurile mai bine stii odata pentru totdeauna ce se intampla. Ori e alba ori e neagra viata merge inainte:*