| madalina_4528 a întrebat:

Hi, e posibil sa te placa un baiat cu toate ca nu iti trimite sms-uri intr'o zi sau 2 big grindar cand va intalniti se poarta frumos si zice ca te place si ca te iubestebig grin

6 răspunsuri:
| Myst3ry a răspuns:

Poate nu ii place sa trimita sms'uri pur si simplu.Asta nu inseamna ca nu te place sau ca nu tine la tine.

| Baal a răspuns:

Il poti intrebahappy.E simplu!

| anisoara96 a răspuns:

Bineintele ca e posibil, dragostea doar nu se demonstreaza prin sms, pursisimplu nu ar trebui sa acordam multa atentia acestui fapt happy

| anonimteiubesc a răspuns:

Daca se poarta frumos si iti spune ca te place e evident ca te place...si eu sunt baiat asa fac si eu cand imi place de o fatahappy. sper ca te-am ajutat

| Zartbitter a răspuns:

Dacă se poartă frumos cu tine și tu simți asta, cu siguranță de place.
O fată are nevoie de un alt gen de atenție față de un băiat. Și deseori, ea are nevoie de atenție mai repede și mai des. Precum aceste mesaje. Un băiat înțelege lucrurile diferit, iar atunci când e îndrăgostit e și mai pierdut. El nu va vedea această nevoie a ta, mai ales dacă aveți o vârstă fragedă. Mai mult, e posibil să nici nu o înțeleagă, dacă-i spui despre ea. Asta nu înseamnă că unul greșește și celălalt nu. Sunt mici diferențe care ne definesc.
Faptul că el nu-ți scrie un SMS nu înseamnă că nu te place, sau nu se gândește la tine. Un băiat sensibil, care se poartă drăguț rămâne sensibil și când nu este lângă tine, iar asta poate însemna că preferă să păstreze emoția pentru momentul în care vă reîntâlniți. Mai ales dacă este îndrăgostit de tine.
Dacă nu mai ai răbdare, scrie-i tu prima. Foarte probabil îți va răspunde imediat și entuziasmat, iar acest lucru te va face să te simți mai bine :-)

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Dragostea si SMS-urile n-au nicio legatura :p