| LeR3525 a întrebat:

Hi, este legat de o fata. Mie unul imi place mult de ea, iar eu cred ca ei ii place de mine, imi arunca priviri uneori cand nu sunt atent, cand o intreb ce face se inroseste sau vorbeste foarte incet si repede. Urmatoarea problema este urmatoarea, nu stiu cum sa o bag in seama pe facebook. AM un sentiment de frica., help me

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cine crezi ca ti-ar putea insufla curajul necesar sa o abordezi in afara de tine.Nu poti face nimic altceva decat sa-ti infrangi timiditatea si sa o accesezi chiar si stangaci la inceput.Isi va da seama ca esti timid si fara experienta. Daca accepta sa discutati ai sa-ti dai seama din raspunsurile ei ce simte si ea fata de persoana ta.Doar cu putin mai mult curaj poti castiga, in caz contrar ai sa te trezesti ca ti-o sulfla alt cineva.

| neutrino a răspuns:

Lasa frica si calculatorul la o parte si invita fata la un suc.

| SkyPilot a răspuns:

Fata este timida si te place. Trebuie sa o iei foarte incet. Parerea mea este sa lasi mai incet fb si sa te ocupi de ea in realitate. Vorbeste mai mult cu ea la scoala, incearca sa o conduci acasa dupa ore, incearca sa o invite pe aafara iar daca accpta ii oferi cate un trandafir rosu cand va intalnit. Poarta-te frumos cu ea si ia-o incet de tot.

| ywar a răspuns:

Imi arunca priviri uneori cand nu sunt atent - cum iti dai seama ca iti arunca priviri daca nu esti atent? Ai 2 perechi de ochi? Ai ochi compusi?
Urmatoarea problema este urmatoarea - este exceptional ca nu este cea din urma. logica ta ne loveste in plexul solar. Esti de o desteptaciune rapitoare. Daca as fi fata as fugi dracului de groaza la ideea ca pot intalni un asemenea... baiat desigur. Hai ca esti bun!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca pe Facebook ti-e frica...pai fata in fata ce vei face?laughing Da-o-ncolo de treaba, pe FB e cel mai simplu...nu te vede, poti sa rosesti, ai timp sa gandesti inainte sa raspunzi. Nu mai ezita, ca n-ai de ce!

| Pinocchio a răspuns:

Ce mare lucru, trimite o cerere de prietenie si vezi daca iti va accepta.
daca da, atunci drumul e liber!

| Mirke a răspuns:

`Hai ca noi te sustinem, da-i cerere de prietenie pe facebook, vezi daca iti raspunde ai facut jumate de treba, apoi dai cateva like uri la poze, si ai cucerit-o, cand va vedeti la scoala aveti despre ce vorbi, in soapta sa nu va auda nimeni!

| Usefulaid a răspuns:

Bun! Pai in primul rand ar trebui sa scapi de acest sentiment de frica, care este de asemenea un sentiment al dragostei foarte frumos. Daca vrei sa o bagi in seama pe facebook, cu atat mai mult ar trebui sa-ti scada frica. Nu ai ce sa pierzi daca o bagi in seama pe fata, poate daca nu o vei baga atunci, da, vei avea de pierdut.Toate au un inceput. Cauta un motiv pentru a o baga in seama, dai like uri si asteapta sa iti dea si ea apoi ii vei multumi, sau in ziua in care vezi ca te priveste insistent, ai putea gasi o scuza pe tema asta si sa ii spui pe facebook seara direct, am vazut ca te uiti la mine azi si mi ai atras atentia ..fii sincer ..va aprecia mult asta!
Bafta!