| Doar eu_5952 a întrebat:

Hi! eu si prietena mea cea mai buna facem farse pe mess la prietenibig grin.si ne-am gandit ca eu sa-i fac o farsa lu' var-su.toate bune.am inceput eu sa vorbesc cu el, i-am facut farsa, i-am zis cine sunt, etc. a doua zi se tot ruga de mine sa-i dau o poza cu mine.eu nu si nu dar pana la urma i-am dat.si el mi-a dat o poza. el e foarte dragut.si cand a vazut poza mea a spus ca sunt draguta eu la felbig grin. dar el mi-a zis sa nu spun la nimeni ca am vorbit cu el. dar eu, ca proasta, i-am spus prietenei melesad. si el a aflatsad. si acum s-a suparat pe mine si m-a bagat la ignoresad. el e din alt oras si spune ca fetele de la el din oras sunt proaste.pana acum nu a mai avut prietena. el e foarte inteligent.eu am 12 ani si el 1big grin. ce as putea sa fac ca sa nu mai fie suparat pe mine? Va rog ajutati-ma!
Please! Dau si funda!

Răspuns Câştigător
| Slow a răspuns:

Cred ca ai vrut sa scrii ca are 11 ani, nu? laughing
Daca chiar are 1 an, ce cauta el atata pe mess? Copiii din ziua de azi sigh
Adica eu una nu inteleg de ce conteaza ca ai vorbit cu el. Pana la urma, o conversatie nu a omorat pe nimeni. Acum, nu stiu nici ce prietena e aia, daca i-a zis imediat verisorului ei ce a aflat de la tine. Mai lasa-l putin pe baiat, ca mai asteapta, mai intai gandeste-te pe cine ai langa tine si in cine ai incredere thinking
In ceea ce il priveste pe acel "1 year old guy", cred ca mai are nevoie de putin timp sa se linisteasca. Ti-a dat ignore, probabil pentru ca pe moment era foarte furios pe tine. Daca tot zici ca ai o prietena asa buna, cere-i numarul lui de telefon si suna-l. Daca nu iti raspunde, tirmite-i mesaj. Altceva nu prea ai ce face.
Eu una ma mir... nu s. a suparat ca i.ai facut o farsa, dar s. a suparat ca ai "dat vorba in sat". ciudat.
Succes!

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Băi acum ştiu că băieţii sunt mai inteligenţi decât fetele dar chiar aşa?
Ăla la un an ştie să fie matur, pragmatic, intransigent şi, bonus, ştie să folosească şi messengeru'?
Iooooi, mare exemplu negativ pentru genul feminin ai dat aici!

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Daca are un an si stie sa scrie e Frankenstein?

| WickedBoy a răspuns:

Daca are doar un an ce te chinui?thinking

| bOse a răspuns:

Daca esti fata intreaba-ti un prieten :

Noi de ce nu ne-am pus-o pana acum?

Sunt 2 raspunsuri, daca e baiat de treaba o sa iti spuna : POFTIM? urmat de un ignore

Daca e badaran o sa zica : stai asa ca acum e mama acasa.

| NinaY a răspuns:

Daca are un an, cum vorbeste?laughing

| oriflame_9415 a răspuns:

Ia nr lui de tel de la prietena ta si trimitei un sms dragut, haios si care sa contina scuzele de rigoare.bafta!

| oanyyy a răspuns:

Nu a fost prea frumos ce ai facut! daca ai nr.lui de tel.suna-l si milogeste-te de el, desi nu ai merita sa fii iertata! please, nu te supara!

| Cristiana10 a răspuns:

Pai sa nu exageram, dar si tu ai gresit nu trebuia sa-i spui prietenei tale! happy Sa suparat si el. Dar ca sa te ierte suna-l si intreaba-l daca te iarta! rolling on the floor)))