| Doar eu_5952 a întrebat:

Hi! eu si prietena mea cea mai buna facem farse pe mess la prieteni. si ne-am gandit ca eu sa-i fac o farsa lu' var-su.toate bune.am inceput eu sa vorbesc cu el, i-am facut farsa, i-am zis cine sunt, etc. a doua zi se tot ruga de mine sa-i dau o poza cu mine.eu nu si nu dar pana la urma i-am dat.si el mi-a dat o poza. el e foarte dragut.si cand a vazut poza mea a spus ca sunt draguta eu la. dar el mi-a zis sa nu spun la nimeni ca am vorbit cu el. dar eu, ca proasta, i-am spus prietenei melesad.si el a aflatsad.si acum s-a suparat pe mine si m-a bagat la ignore. el e din alt oras si spune ca fetele de la el din oras sunt proaste.pana acum nu a mai avut prietena. el e foarte inteligent.eu am 12 ani si el 14. ce as putea sa fac ca sa nu mai fie suparat pe mine? Va rog ajutati-ma!

Please! Dau si funda!

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Iti faci un alt id si iti ceri scuze.
daca ai nr de tel eventual suna, daca nu iti da add lasa-i mesaje offline.
succes! :*

| foxi a răspuns:

Renunta! Nu mai carpi ce ai rupt!

| Crisstina a răspuns:

E cam necopt la minte...

| Ade_5758 a răspuns:

Fa-ti un alt ID spune-i ca-ti pare rau si nu ai stiut ce faci in momentul acela...si spune-i ca ti-ai dori sa mai vorbiti pe mess(pe ascuns)

dar nu inteleg ce problema are el... daca a vorbit cu tine...

si totusi eu cred ca esti prea micuta...
peste 2-3 ani o sa-ti dai seama ca el nu e ceea ce cauti tu...
In fine...kiss

Mult noroc cu baiatul...

| IoNuTzzz_5978 a răspuns:

Pai bine zice ade fa-ti alt id si cereti scuze daca nu intelege iti dai seama ca ii un nerod lasa-l in pace ca mai sunt si alti baieti

| clapsong a răspuns:

Plangi un pic dupa el