| Sevenup a întrebat:

Hi! Eu si prietenul meu nu ne'am intalnit de mult timp, desi avem ceva timp impreuna.Nu stiu ce sa fac. Tin foarte mult la el si nu vreau sa ne despartim asa ca mi'e frica sa ii spun orice. L'am invitat de nenumarate ori afara, gasea scuze mereu.In ultima vreme am zis ca daca o sa vrea el o sa ies, daca nu nu dar nu'mi iese delocsigh
Nu stiu ce sa fac plus ca ne'am cam racit in ultima vreme

Răspuns Câştigător
| ellalove a răspuns:

Pff.e aiurea asa.dar ce pot sa zic. poate prietenul tau si-a gasit pe alta nu crezi? Daca ai sansa de ce nu verifici ca sa te convingi? Sau poate tu nu ar trebui sa-i mai acorzi atata atentie.Pana la urma cine se crede el? Tu tii la el cum poate alta nu ar tine si el te trateaza cu indiferenta? Mai lasa-l draga mea ca tot el o sa vina la tine.nu dispera ca roata se intoarce.Dar sa nu fie prea tarziu cand o sa vina. Oricum eu iti urez bafta:*

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

S-a plictisit de tine.

| Elena1234456 a răspuns:

Pai eu zic sa il surprinzi, sa vezi cum reactioneaza.Incearca sa ii zici un loc unde sa va intalniti, sa vorbesti cu el.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun asta dar e posibil sa existe altcineva in viata lui. ai mare grija si fii cu ochii in 4. daca e asa cel mai bine desparte-te de el si cauta-ti pe altcineva.
Numai bine!

| Buttercup30 a răspuns:

Indiferentaa.S-a plictisit de tine.
Fi indiferenta si daca o sa observe inseamna ca tine la tine si la relatia asta.
Daca nu inseamna ca e preocaupat de altceva si nu are chef de tine.In cazul asta, lasa-l si cauta-ti pe altcineva

| maria_9426 a răspuns:

Buna
Asa mi s-a intamplat si mie- iar dupa asta a urmat despartirea.
Acuma, nu stiu ce sa zic, ca nu am stat langa voi, tu il stii mai bine, cum reactioneaza in anumite situatii. Cred ca o discutie serioasa ar ajuta. Pe mine nu, dar poate tu ai mai mult noroc. Intreaba-l de ce se poarta asa, spune-i sa fie sincer ca tu nu te vie supara, etc.
Fii sigura pe tine, sincera, cu capul sus indiferent de ce se va intampla.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa.

| Sofletzel a răspuns:

Pai intreaba-l cei cu el,si de ce face asta...Zii sa-ti spuna toata dreptatea in fata sa stii cum sa procedezi dar nu sa taca. Dar daca te temi sa-l pierzi atunci taci si inghite, si asteapta vreo miscare de la el. Daca cu adevarat te iubeste atunci va face totul sa fie cu tine, iar daca nu intr-o buna zi iti va zice adio.sad

| Mumusik_6901 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa nu te mai temi sa-i vorbesti deschis. Daca te place si tine la tine relatia voastra va continua, iar daca nu...nu se sfarseste viata aici.

| iustina_7435 a răspuns:

Cauta pretexte ca sa nu va mai vedeti, nu vrea sa iti spuna direct ca vrea sa va despartiti, o ia pe ocolite. nu il mai cauta nici tu o perioada de timp, pana cand o sa te caute el, daca nici el nu o sa te mai caute, inseamna ca v-ati despartit, arata-i indiferenta, asta il va omora, si isi va da seama ca a gresit si ii va parea rau de ceea ce a facut si va incerca sa se intoarca la tine...