Trebuie sa spui direct ce doresti, daca il iei pe ocolite poate nu va intelege ce vrei tu de fapt.
Nu e mare chestie, fa-ti curaj se merita, si baiatu respectiv va aprecia ca nu a trbuit sa iti scoata el cuvintele cu clestele.
Exact... ii spui ca'l placi(sa stii ca pentru baieti e socu :O cand vine o fata si zice asa ceva, pentru ca in general nu te astepti, trebuie sa muncesti tu pentru ea) Si dupa ce'ai aruncat "morcovu" asta, stai linistita ca daca te place, sigur te va intreba el, ca va disparea frica aia de refuz si atunci logic ca va incerca...succes
Orice baiat care stie sigur ca fata il place, va face pasu. Daca majoritatea intreaba doar bazand'use pe semne si suspiciuni, iti dai seama ca ajunge sa stie sigur ca il place si poate ca zice chiar in momentu in care ea ii va spune ca il place
Asa.deci : Majoritatea baietilor se intreaba in sinea lor: "oare ma place? oare sa o intreb daca vrea sa fim impreuna? dar daca ma refuza? Ce fac atunci? " si tot felul de astfel de intrebari. Si majoritatea intreaba pe risc, fara sa stie sigur daca fata chiar ii place sau nu. Pe cand unul care are raspuns sigur la toate intrebarile astea(ca daca ii zice ca il place, clar ii sugereaza ca ar accepta sa fie impreuna) ar face pasu(de a o intreba daca vrea sa fie impreuna) fara nici o ezitare sau firca. Marturisirea ei poate chiar sa'l provoace sa faca asta. sper ca m-am facut inteles acum
Sincer, NU
Orgoliul femeilor e mult prea mare pentru a face ele primul pas. Cel putin la mine asa e. Poate sa imi placa enorm de mult dar nu as face asta.Mai degraba as face gesturi prin care sa il atrag spre mine, sa il fac sa se simta bine si sa pun el intrebarea nu eu
Seara buna!
@cossmy:
Voi va doriti ca o fata sa vina si sa faca asta doar ca mai rar se intampla...
Sevenup, eu cred ca nu ar trebui sa intrebare tu niciodata asta pe un baiat.E...imposibil pentru o femeie
Cel mult. daca tu chiar il placi si el nu da semne ''de nimic'' ii poti spune ca il placi.si oricum se va simti flatat la macsim ca o fata ii spune asta.pentru ca na......si te va intreba el
Asta daca nu e vreun timid incurabil
Am inteles in sfarsit
Cred ca baietii ar trebui putin tinuti pe jar cum spuneai tu ca se intreaba ei in sine pentru ca daca tu te duci la el, ii spui direct ca il placi si ma rog.totul e foarte direct. s-ar duce tot farmecul. Oricum in legatura cu intrebatul eu nu as face asta.Sunt multe modalitati prin care ii poti arataDaca nu vede...inseamna ca nu e reciproc sentimentul
Depinde de persoana. unii vor fete cu tupeu altii nu
Mai intai vezi pe ocolite asa doar sa-i dai impresia
vezi daca si el zambeste si da impresia atunci poti sa mai analizezi situatia si sa-l intrebi tu
o zi buna
Eu tot timpul am fost sincera cu toata lumea.Intr-o zi i-am spus baiatului de care-mi place, ca-l plac. Ce-i drept am avut remuscari in privinta la aceasta intaplare, dar spre norocul meu, tipul respectiv a venit si mi-a zis ca si lui ii place de mine.Eu si acum sunt cu el si intaplarea aia s-a pettrecut acum 2 ani in 2009
MihaiAnuș63 întreabă:
GeaninaGeanina782 întreabă: