| 1Ddaiana a întrebat:

Hi girls, I NEED HELP.NOW!
sa va povestesc!
Aseara am mers la o petrecere la liceu, o serata, acolo m-am intilnit cu varul meu si prietenii lui, si etc etc.
Ei au consumat alcool, eu doar o tequila,au fumat toti, chestii tipice adolescentilor!
Dupa am mers tata gasca in parc, acolo am observat ca cineva imi acorda atentie intr-un mod ciudat, mi-a oferit giaca pentru ca imi era frig, m-a imbratisat, si apoi ne-am sarutat pasional.

Stati, sa va povestesc cine sunt eu,varul meu, si tipul asta!
Eu= o tipa rebela, mereu nepasatoare, o am cu chefurile, mereu ridic dispozitia la toti, sunt dura, rece, am medii peste 9 la scoala,si ma prefac bine, tptusi tratez oamenii cu indiferenta!
Asta pentru ca am avut o copilarie nefericita, si un frate care a murit subt ochii mei, si pe care nu l-am putut salva! crying(
Varul meu= Crush'ul liceului, fumeaza, ii tare frumos, o are cu chefurile, ii destept.Ii place adolescenta la maxim :d
Tipul cu care flirtam-Cel mai frumos baiat din liceu, are medii peste 9, 5, a castigat de 3 ori olimpiada republicana la mate si engleza, ii blond, ochii albastri, inalt, sexy..si totusi ii timid, mereu am stiut ca tipul asta e cuminte, adica mno. mi se pare ca fumeaza doar pentru ca e impus de varmio idk.

So...dup asta adica, dupa sarutul ala, am mers la alta banca, deci ne sarutam atat de pasional ca eu tremuram toata m-am lasat dusa de val big grin ahaha

Problema e ca el vrea sa fim impreuna, dar eu...eu nu vreau, si nu pentru ca nu ne potrivit, ci pentru faptul ca consider ca nu il merit, tin mult la el, si nu vreau sa fim impreuna, nu vreau sa devina ca mine, Vreau sa ramana in mintea mea un baiat timid, si atat, nu vreau sa sufere! crying

I dont know what's wrong with me!
Simt un gol!
P.S am 16 ani, el 17 crying(

Răspuns Câştigător
| schmoll a răspuns:

Ceau:*,dupa descrierea totul este in tiparul tau mental,crede-ma il meritihappy,daca o sa fi cu el nu reprezinta schimbarea lui in rau,ci schimbarea amandorora,iubirea ilustreaza cel mai puternic sentiment din univers,el schimba tot, tu esti extraordinara asa cum esti tu, totul o sa fie bine, aculta-ti inima, este inzestrata cu 45 de neuroni, este cea care are toate raspunsurile

3 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Am o intrebare.De ce conteaza pentru tine mediile? Si eu am avut mereu note bune etc dar sa stii ca nu numai asta conteaza ca sa reusesti in viata.Am cunoscut oameni care aveau numai note proaste cand erau la scoala dar ii ducea capul, se descurcau in orice situatie. Daca nu esti pentru el spune-i, nu face baiatul sa sufere.Nimeni nu merita sa sufere, nu merita sa suferi pentru NIMENI!

| Titanos a răspuns:

Am pierdut 10 neuroni + 5minute din viata cu intrebarea asta.

| Al3X044 a răspuns:

Stiu ca nu sunt fata, dar iti spun eu ca daca te vrea si tu tii la el ...accepta-l
:*