Va fi nevoit sa accepte realitatea. Spune-i ca nu te simti pregatita sa ai o relatie, ca-ti doresti sa nu fii implicata in niciuna momentan.
Cere-ti scuze si, orice ti-ar spune, nu ceda! Nu accepta sa fii cu el doar din mila, deoarece exista MARELE risc de a nu te indragosti de el si vei avea de suferit atat tu, cat si el, pentru ca se va atasa mult mai tare de tine.
Acum e greu, dar dupa ce vei discuta cu el vei fi mai linistita si te vei simti mai bine!
O seara placuta!
Ai avut dreptate, aseara i-am spus totul si am dormit mult mai bine dupa... acum ma simt bine si fara griji.
Ma bucur mult! :*
Cum sa il refuzi politicos fara sa il ranesti foarte tare? Ce ai zice de "dispari mah, sunt prea mica pentru a ma implica intr-o relatie! ...am de invatat"? Nu s-ar putea obisnui cu un raspuns negativ?! Nu zau! Si ce o sa i se intample? Nu va mai fi la fel concentrat pe teren, atunci cand joaca fotbal cu colegii mai mari dintr-a VII-a?
Spune-i direct si fara ocolisuri, uneori trebuie sa tragi de spinul din labuta pentru a-l scoate, chiar daca doare. Nu este decizia lui, daca tu nu il placi, nu e drept sa fii cu el din mila.
Ii spui ca daca nu doreste sa sufere, sa iti dea pace, ca "Iubire cu de-a sila nu se poate"!
Daca nu, fa-l sclavul tau, nu perzi nimic! Va pleca singur.
Zii ca nu si gata! Nu ai alta solutie... Mai
Bine asa
Decat sa l
Amagesti
N-are ce sa faca, mai sunt si alte fete pentru el... in locul tau i-as spune ca " Nu sunt pregatita pentru o relatie, nu pot fi cu tine, scuza-ma "
Mutubal întreabă: