Buna yoana pai eram in parc, la baschet, mrg al terenuri, si urma sa joc baschet. eram cu un tip, aveam echipa pentru baschet, si era mai multa lume pe acolo, iar baiatul acela avea in jur de 19 ani, a inceput sa ma intrebe cum ma cheama, de cat timp joc baschet, pe unde stau, daca am iubit, daca imi place de cineva,si logic ca toata lumea se uita la noi, iar eu ii raspundeam cam indiferenta la intrebari, la care, la un momentdat baiatul se gaseste sa ma intrebe cati ani am, iar eu i.am raspuns foarte linistita ca am 14 [ atat aveam atunci ] si el a facut o fata destul de speriata, s.a uitat putin la mine, si a inceput sa rada, la care un amic de.al lui : vezi mah pedofilule ca te dai al minore ))) nu stiu cat ti se pare de amuzanta povestirea mea dar noi pe moment ne.am distrat de minune )
Mda cand am aruncat cu pietre in parbriz la politie pana nea prin in cimitir nea dus la sectie si am platit o amenda mareeee
Pai eram odata pe afara si erau 2 baieti de la noi din gasca care aveau energie in ei de numa nu se tot urcau unu in spatele celuilalt si sau apropiat de un gard de plasa si dupa gard era o gradina abrupta plina de boscheti si urzici cel mai mic s-a dus pana in jos iar de acolo el a iesit urzicat tot. celalalt stat acolo cam un sfert de ora dintre care 10 minute razand nu stiam de ce a stat atata cand a iesit era ud pe pantaloni de pishat [scuzati expresia]. dupa ce s-a schimbat mergem tot noi la furat de cirese se urca in copac noi fetele stand de sase si dintr-o data se aude un zgomot in poarta care era de tabla de fapt erau 2 pisici care se bateau astia crezand ca e stapanul gradinii au fugit repede iar tot acel baiat dupa ce sia mai tras sufletul a inceput sa isi puna mereu mana acolo jos de fapt se pishase iar pe el odata de ras iar a 2a oara de plans e adevarata credeti-ma ) daca ii vedeati mutra sigur radeati de numa nu
Va pup :*
anonim_4396 întreabă: