Măi, un sâmbure de logică în întrebarea ta există.
În primul rând, nu există simptome de sarcină după 5 zile.
Totuși, există riscul de a rămâne însărcinată din cauza lichidului prespermatic. Fă un test de sarcină, să sperăm că nu ești.
Simptomele unei sarcini apar cam la vreo 3 săptămâni de la contactul sexual, din câte știu eu. Nu săriți pe mine dacă greșesc, dar așa știam.
Baftă
Ce tot spui mai fato in asparagusu meu...zau asa! n-ati avut bani d prezervativ sau ce?!
Draga mea, nu ai greturi si ameteli la 4 zile dupa ce ai facut sex neprotejat. Dupa cateva saptamani se simt astea in cazul in care ai ramas...Si totusi, ce era in mintea ta? PROTEJEAZA-TE!
Esti doar paranoica.Simptomele de sarcina nu apar dupa 5 zile, dar asta nu inseamna ca nu ai putea fi insarcinata.Nu mai bine te-ai scuti de torturile astea psihice si te-ai proteja? Daca te-ai considerat matura sa faci sex, ar trebui sa demonstrezi asta si la nivelul asumarii responsabilitatilor pe care le implica un act sexual.
In caz ca erai pe stop in momentul ala da... dar excluzand asta, daca nu si-a dat drumul in tine e o sansa de 3~5% sa fii insarcinata, depinzand de cum mai avea el vreo urma de sperma sau lichid seminal pe penis...
si in plus nu trebuiesa fi ingrijorata, organismul tau e in schimbare, de aia patesti asa... poate nu erai pregatita la momentul respectiv.
el te-a inceput atunci? ca daca da, asta ar putea fi problema, daca nu ar trebui sa iei un test de sarcina.
Pentru cateva minute de sex, suferi de 5 zile.Asa-ti trebuie, daca nu te protejezi.
Senzatiile de voma nu apar asa repede cand esti insarcinata asta e doar in mintea ta... daca te-a durut in partea dreapta ai alceva du-te si fa un consult la ginecolog
Sunt sanse foarte mici sa ramai insarcinata dk nu a ejaculat da totusi nu este imposibil. oricum poti sa stai linistita deokmdata pentru ca senzatiile de voma si ameteli apar dupa vreo 3-4 sapt.si data viitoare protejeaza-te pentru ca poti sa te alegi cu cine stie ce boala.si dk sunteti impreuna de mult timp si nu vreti sa folositi prezervativ faceti-va analizele si dk totul este ok i-ati anticonceptionale.sau altceva sper ca ti-am fost de folos
E posibil sa fii insarcinata, dar simptomele nu au nici o legatura. Simptome poti avea cam la 5 saptamani de la contactul sexual.
KatiMe27 întreabă: