Da sa stii ca sunt destule sanse. daca se uita la tine inseamna ca simte ceva. stii si u ca in iubire nu exista varsta si nu cred ca varsta ar putea sta in calea fericirii voastre...nu renunta la el, la fericirea ta, la visele tale.lupta si o sa vezi ca intr-o zi il vie avea. bafta:* sper ca ti-am fost de folos.
Iubirea nu tine cont de varsta. ^^ Si din moment ce te privea insistent. sunt sigura ca te place. Baietii nu arata pe fata ca ca le place o fata. Dar dau mici semnale. asa ca ai toate sansele. :p
Doar 7 ani? ehhhhh un fleac. pot sa te intreb. tu cati ani ai? da sunt sanse sa te placa. sau iti place fizicu . daca este interesat de tine, el te va cauta. mai ales ca are experienta cu 7 ani mai mult ca tine , vezi sa nu fie vreun pedofil
Eu zic sa nu mai visezi la el ca totusi este mult prea mare pentru tine si sigur sunt o gramada de baieti de varsta ta sau un pic mai mari. Eu te sfatuiesc sa te uiti la aceeia si sa il lasi sa isi gaseasca o fata de varsta lui.
Am intrat acum pe cont dupa mult timp. Si ma uitam la ce postam vazand asta, asa ca printre altele suntem impreuna de 3 ani jum