Ii explici frumos situatia, nu are de ce sa se supere. Daca el vrea sa fie cu tine nu poate sa-l oblige sa fie cu ea. Iar daca se va spuara asta e, o sa-si dea seama mai tarziu ca nu avea motive de suparare. Eu zic ca ar fi bine sa nu renunti la dragoste pentru prietena ta.
Pai, i-as explica...
si isi va da si singura seama ca baiatul respectiv nu o place
Pai atata timp cat baiatul te place pe tine si nu pe ea, nu ar trebui sa ai remuscari daca o sa incepi o relatie cu el. Dar cel mai bine vorbeste cu prietena ta si fa-o sa intelega ca acest tip te place pe tine.
Sincer, daca stiu ca si el ma place pe mine.as incerca sa fiu cu el. vorbeste cu prietena ta si explica`i si spune`i sa nu se supere. desi mai gandeste-te, o prietena e mai importanta decat un baiat cu care poti fi chiar 2 zile...gandeste`te si te descurci tu. fundita?
Si eu am trecut prin asa ceva:-s si eu eram cea care nu ma placea baiatul:-s si pritena mea a renuntat si totul a fost ok!>
Sunt in aceeasi situatie :-J...asigura.te ca ea nu ar face nimic rau sa se bage intre voi, si daca e asa atunci renunta la unul din ei sau poti merge mai departe ca mine!. mult succes.:*
Asta este daca si ea il place cu ce te incurca pe tine fi fericita si mai ales daca si el te place nu conteaza iar ea daca chiar iti este o prietena adevarata dupa ce va vede ce bine va simtiti impreuna u si baiatu ncred ca ar renunta la el dar daca este o prefacuta va incerca sa til furesper ca ti-am fost de ajutor
Las'o in pace pe prietena ta . daca si el te place... nu are rost sa te gandesti la ea. Incearca macar sa o faci sa inteleaga