| BlondeSourcherry a întrebat:

Hi! m-a rugat o prietena sa-i raspund la o intrebare si nu am stiut poate ma ajutati voi. happy mi-a spus ca a gasit un prosop folosit de prietenul ei ( cand a dormit la el ei nu si-au inceput viata sexuala) pe care era ceva alb ( presupun ca era sperma) dupa ce si-a facut dus, s-a sters cu prosopul respectiv. Exista posibilitatea sa ramana insarcinata?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred, dar are mari probleme de igiena prietena ta. Ea n-are parinti, nu o educa nimeni, cum sa te stergi cu prosopul altuia?

| thereforyou a răspuns:

Ce intrebare de rahat, doar daca nu te duce capul deloc nu iti poti da seama singura de raspuns.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Nu, dar nu inteleg dc a trebuit sa se stearga tocmai cu prosopul acela... dar in fine!rolling on the floor

| BlueHusky a răspuns:

99% nu.

| Crisstina a răspuns:

In primul rand povestea cu prosopul e veche, in al doilea rand de ce nu recunosti ca nu e nici o prietena la mijloc, ci esti doar curioasa? happy

| channah_5883 a răspuns:

Nu, categoric nu!

| Sonny a răspuns:

Nu are cum, spermatozoizi, au durata de viata, foarte mica, circa 72 ore, dar in condtiiti normale, si mult mai putin, intr-un mediu cum ar fi un prosop. Expusi la umiditate redusa, la o temperata a camerei, ei nu au cum sa supravietuiasca mai mult de 5 ore, si in primul rand, ca fecundarea sa aiba loc, e nevoie de o penetrare adanca, cu ajutorul unui penis.
Si te rog nu mai veni cu din astea " m-a rugat o prietena " ca in majoritatea cazurilor, e cel care posteaza intrebare.
Bafta! happy