Sigur ca cred. Relatia mea de 6 luni e de la distanta (vreo 250 de km). Scumpo, daca va iubiti pur si simplu nu conteaza raspounsurile astea de aici, gandeste-te ca noi, cei de aici, nu va cunoastem si nici nu stim ce simtiti voi. Nu te lasa descurajata de orice ar scrie lumea aici sau orice ar spune lumea in general, relatiile difera de la om la om si eu una sunt sigura ca si relatiile la distanta rezista.
Iubiti-va mult. :*
Da, cred in dragoste la distanta. Uita-te prin intrebarile mele si vei vedea mai multe raspunsuri despre asta. Am avut si eu un prieten care este la o distanta de 1700 km(deci nu e in Ro) si e foarte greu. Unii spun ca daca o relatie nu tine, atunci nu are cum sa tina nici una la distanta. Eu una nu cred asta, pentru ca distanta ar trebui sa fie cea ce va uneste mai mult, va da puterea si iubirea necesara asteptarii indelungate. Cand e acea dorinta de a vedea persoana iubita, relatia dureaza. Desi certurile sunt cam dese, va veti intelege daca exista iubire. Eu iti urez succes si sper sa va fie bine.
Hi...
esti la inceput de drum.
tu ai 12...
el are 15/...nu te-ai gandit ca poate sa aiba si pe altcineva?
si da cred in dragostea la distantsa. dar la 12 ani nu se numeste "dragoste"
si poate rezista depinde si de caracter.si de persoana
Uite o melodie faina care cred ca ti se potriveste
http://www.youtube.com/watch?v=YL8yNzUF5EA
esra-relatie la distanta
MihaiOK...nu spune asta.Eu de la 13 ani fr 2 luni sunt cu prietenul meu.Si acum am 16. Si nu am consultat nici un psihiatru sau phiholog mai degraba. Pt ByBy :Nu trebuie sa te aprinzi prea tare dupa acest baiat. V-ati vazut fata in fata? fr web si microfon.Sa iesiti la o plimbare la un suc? Poate ca relatia asta se va raci atunci cand tu vei cunoaste un alt baiat care iti va fi alaturi si se va comporta si te va iubi poate tot la fel.Continua relatia cu el, continuati sa vorbiti pe mess, prin telefon, dar daca undeva relatia asta se va raci din partea lui, sa nu disperi! Esti abia la inceputul vietii, tineretii, stii cum se spune:Balta e plina cu peste, trebuie doar sa il gasesti pe cel potrivit.
Eu iti spun parerea mea. Nu trebuie neaparat sa ti cont de ea. El are 15 ani, e... un baiat care cauta relatii, apropieri cu o fata. Nu ii sta lui capu' la relatii serioase, clar. Tu ai 12 ani, esti ceva inexistent pentru el. La un moment dat se va plictisi de viata asta virtuala, si isi va cauta o fata in realitate, care sa il poata atinge, sa il poata saruta, sa o poata simti! Tu esti prea mica, nu ai cum sa mergi in alt oras de-a lela, sau invers. S-ar plictisi de atata du-te vino. Dar fiecare cum considera. Nu te atasa prea tare de el, sincer. Poate nu e el persoana potrivita, si mai sunt atatia baieti... dar pana una alta, mai asteapta si tu putin!
Buna!
Uite sa ma scuzi dar ce scrii tu nu se numeste ''dragoste'' ci ''deprindere''
Probabil te simti singura si el te face sa uiti de tot si de toate!
Incercati sa va intinliti veti vedea atunci ce veti face! CUm va veti comporta! Messu, tel e alta! Dar realitatea alta!
BAFTA!
Uite care sta treaba.astia de 14-15-16 ani(eu am 14) nu prea cred in dragoste din asta la distanta. e doar 4fun. dar incearca-l si vei vedead ak te iubeste
O singura recomandare am :Consulta un psihiatru! Neaparat! Desteapta-te fetit-o!
12 ani... clasa a 6-a...
Voi nu v-ati vazut niciodata fata in fata? Crede-ma se prea poate sa ai surprize, orcine sa de smecher intre 4 pereti.
Ernest ai un + de la mine .
Byby... si ce ve-ti face. stati asa la distanta tot timpul? pana iesiti la pensie, probabil o sa va si casatoriti la distanta...
Lasand gluma la o parte. treaba este serioasa( Mi-a placut Logica si Psiholosgie mult prea mult), parerea mea este sa vorbesti cu cineva... mama ta... tatal tau. un prieten/a apropriat/a ( cateodata si cei mai buni prieteni te tradeaza - asa ca ai grija cui ii spui)
Euu nu prea cred,,,, dar sunt persoane care se iubesc mult unul pe altul si poate sa reziste la ori ce
Domnisoara ai deja 12 ani,,,, ceia ce simti tu este o mare atractie dar nu e dragoste nu ai cum sa o simti, care am 21 de ani am avut relatii cu durata de un an si jumatate si nu pot spune cei dragostea! esti prea mica pentru asa ceva! Si mai este o faza... poate suna urit si obijduitor dar ar putea fi ca el sashi bata joc de tine, pe net. asta e ceva normal! Mai ales la distanta sa fim seriosi el poate si nare dar daca ar avea ocazia nu ar ratao! tot ce ti-am scris eu e brutal dar mai bine un adevar dureros decit o minciuna dulce! mi se pare ca am perfecta dreptate!
Nu te lua dupa ce zic toti.Rezista, insa nu prea mult.
Am fost in situatia ta, el bucuresti eu constanta, eu 16 ani el 18.
Parintii mei n`au fost de acord cu relatia asta.insa am continuat`o. ne iubeam.ne spuneam cuvinte frumoase asa cum faceti si voi, aveam vise, planuri insa s`au spulberat.
Am inceput relatia in noiembrie anul trecut si s`a terminat in martie.
Imi spunea ca o sa ma astepte ca ma uibeste.doamnee. cate promisiuni.
ziceam. el nu e asa.refuzam sa cred ca ne vom desparti vreodata. el a fost langa mine cand mi-a fost greu. a plans cu mine a ras cu mine
aveam momente in care il priveam la web fara sa scot nici un cuvant.eram.asa cum n`a fost nimeni.Insa de la un timp se schimbase.si-a gasit pe altcineva.si s`a rupt de tot de mine. timp de 3 luni in care e cu ea nici noapte buna n`a mai zis.si ma doare.ca nici nu mi-a spus ca vrea sa fie cu altcineva...
acum cateva zile am vorbit cu el si mi-a zis ca nu e deloc bine cu prietena lui.ca el o iubeste tine la ea.insa il supara.
ii vorbeste urat.si la un moment dat mi-a zis ca se desparte de ea.
ca ii e dor de mine, de noi
ca eu nu i-am inchis telefonul in nas niciodata sa cum face ea.
il suna 2a zis si vorbesc cu el.era foarte incantat.nu de mine, ci de prietena lui, ca se intalnisera.si.
ma doare sa` vad ca e cu una care nu-l iubeste.
am renuntat la tot.la noi...la el.numai imi pun nici o speranta.
sunt cu alt baiat si ma gandesc la el. mi-a lasat un gol infinit in suflet.
am crezut in relatiile astea. dar trebuie ca amandoi sa aveti puterea sa asteptai, rabdare si sa va iubiti.si nu va certati asa cum am facut noi
Certandu`ne nu am facut decat sa il arunc in bratele alteia.
aveti grija de voi.
daca vrei sa vorbesti mai multe cu mine trimite`mi mesaj cu id-ul tau.:*
Relatiile la distanta sunt mult mai romantice si in plus uneori o relatie la distanta e mulut mai puternica decat un alt fel de relatie...
Interesant... la fel ca incalzirea globala sau salvarea balenelor
Nu crezi ca esti un pic cam mica pentru o asa iubire (nici nu v-ati vazut fata in fata )
Ce sa mai zic cand oi avea 17 ani... in fine e treaba ta
Nu cred ca esti la varsta potrivita care sa crezi in dragoste la distanta.Vei creste si vei intelege.