anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi... mi am inceput viata sexuala acum 3 luni. Pana in prezent am avut maxim 5 contacte sexuale cu iubitul meu, a fost el plecat si de aceea. Insa, am o prb, sangerez la penetrare, doar in timp, si nu e cantitate mare, cat sa murdareasca prezervativul. Oare din cauza ca au fost la timp indelungat contactele intre ele, sa nu se fi rupt himenul pana la capat? Am vb cu mama si a zis din cauza ca sunt mai plinuta, asa i s a intamplat si ei in tinerete... aveti pareri?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil. MI s-a intamplat si mie la inceperea vietii sexuale. Am sangerat la primele 4 contacte sexuale, ele fiind la intervale de cam o luna intre ele. Apoi totul s-a normalizat si n-am mai avut probleme. Totusi nu ar fi rau sa mergi la ginecolog pentru asta. Imi imaginez ca incepandu-ti viata sexuala deja de 3 luni ai fost deja la ginecolog, asa ca nu ti-ar fi greu sa mai mergi o data si sa-i povestesti ce ti se intampla.

| monyk a răspuns:

Buna, nu cred ca din cauza ca esti mai plinuta, nu are legatura cu himenul, eu cred ca dupa 5 contacte sexuale sa se fi rupt complet himenul, poate ca sangerearea sa fie din alta cauza, poate ai vreo rana, sau vreo infectie, mai bine mergi la un control medical sa afli despre ce e vorba, pentru ca dupa 5 contacte sexuale ar fi cam ciudat sa nu se fi rupt, in plus sangerezi prima oara, dar apoi nu ar mai trebui...

| Licurici_2296 a răspuns:

Eu am avut astfel de sangerari in prima luna, in cantitati foarte mici, si aveam contacte sexuale aproape zilnic. Insa nu aveam nici o rana nimic. 3 luni insa e cam mult, dar banuiesc ca e dat faptului k o faceti prea rar. eu nu cred ca e vreun un motiv de ingrijorare, dar o vizita la gine' nu strica niciodata.

| SexyBarbieDoll a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul ginecolog.Doar el poate sa iti spuna cu siguranta ce ai si cum sa inlaturi aceasta mica problema.