| blackSangel a întrebat:

Hi nu vi se pare putin cam naspa ca dupa o partida se sex sa ramaneti cu partenerul in pat asa goi stiiti si corpurile voastre sa se lipeasca...

7 răspunsuri:
| Brunetica a răspuns:

Nu e foarte frumos!

| monyk a răspuns:

Buna,nu mi se pare deloc naspa.Mie chiar imi place,sincer,dupa o partida de sex,partenerii sa se imbratiseze sau fie tandrii unul cu altul,sa se mangaie,etc.
Chiar mi se pare ok ca corpurile sa se lipeasca; eu una sincer dupa o partida cu prietenul meu parca nici nu mai am chef de nimic,doar sa ma intorc cu spatele la ellaughing, dar el ma ia in brate si ne mai giugiulim, apoi pun capul pe pieptul lui si ne odihnimhappy.

| Katalin02 a răspuns:

Daia sa inventat dusul duduie happy dupa sex faci dus si apoi imbratiasari, mai va arata si aia in filme ca la prosti ce fac dupa sex-> dus.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Nu ţi se pare puţin cam naşpa că nu scrii să scrii?
Dacă nu-ţi iubeşti partenerul cu adevărat ţi se pare puţin cam naşpa acest lucru, sau poate eşti timidă.Dar dacă zici,, după o partidă de sex", luăm în considerare prima variantă, că şi aşa l-ai numit "sex" şi nu "dragoste".

Baftă!

| Any a răspuns:

Asta depinde de persoane deaorece exista si persoane putin mai timide dar sunt persoane care nu sunt timide dar nu le plac chestile astea

| DeEAஐ a răspuns:

E cam naspa ca nu ai nici un neuron "lipit"

| viorelos a răspuns:

Ee cine stie ceva exista poate un pic de rusine unu fata de altul
si atunci te simpty naspawinking
preferabil cateva nopti de dragoste apoi sex ca sa stii cum si cat de bine sa fiewinking