anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Peste cateva zile va fi ziua mea de nastere si nu stiu cum sa'l conving pe tata sa'mi ia un nokia X 3 ca nu mai am tel de cand am terminat scoala. Tata zice ca e scump dar decat sa dea bani pe unul ieftin si apoi sa se strice si sa'mi ia altu mai bine da 4 milioane si ceva[daca nu 5] pe asta si macar e de calitate[are o fosta colega de scoala telefon asa si din cls a 6a pana acum[e a 9a acum] e ca si nou]. Cum il pot convinge ca i'am spus si ceea ce am scris mai sus dar nu a mers?sad Fundoy si la restul vot:* --scuze de categorie dar vad ca toti pun intrebarile aici si primesc raspunsul repede--

Răspuns Câştigător
| friday a răspuns:

Pai propune-i sa-l luati in rate. Si il platiti mai usor, dati un milion pe luna si in 5 luni l`ai achitat.adica mie mi se pare convenabil. Si ii spui ca o perioada nu iti mai iei multe, alea alea.
Problema asta o am si eu, dar mai e o luna pana la ziua mea si visez Samsung galaxy laughing! Dar raman cu visatu`. Sper sa-ti iasa big grin.

2 răspunsuri:
| silviu98_2761 a răspuns:

Salls mai bine ii zici ca e mai bine sa iti ia telefon deoarece e ziua ta de nastere si trebuie sa-ti faca un cadou sau ii spui ca vei invata mai bine asta trebuie sa mearga asa fac si eu cu maicamea sa ma lase sa ma joc si sa fac ce vreau

| Sabrina_6425 a răspuns:

Buna! si eu am avut problema asta dar nu cu Nokia X3 cu un iphone 4. si depinde si de tatal tau! poate nu are bani sau tine de bani pentru facturi etc...dar nu prea imi vine o idee asa stralucita sa imi zici cati ani ai si dc nu mai ai telefonul ila vechi ca poate l-ai stricat si zice ca il strici si pe ista laughingeee gata uite cum ii zici :tata daca imi iei telefonul ista chiar daca e scump o sa invat etc cand ma uit la telefon imi amintesc promisiunea facuta...bla bla bla ti-am zis ca o colega la tinut nu stiu cat timp asa se face! daca nu vrea asta e. asteapta si alte raspunsuri noroc :*