Am zis ca nu sunt timid. dar in ultimul timp sunt cam. confuz adica nu sti exact sa explic starea.
Iti spun cateva, pentru ca sunt fata.
*Mi se pare aiurea ca la prima conversatie sa mi se ceara numarul de telefon. Preferabil Id-ul, dar nu sa vina cineva la mine si : "Buna, imi dai Id-ul tau?". O conversatie inainte de asta ar fi de preferat. Ceva in genul "Salut, sunt X, si te-am vazut des prin scoala ( prin zona, pe aici, prin oras), si m-am gandit sa te salut."
Dupa, te descurci tu, si ii ceri Id-ul.
Mai tarziu numarul de telefon, altfel te-ar crede genul ala de baiat stresant, care nu te mai scoate din telefoane si sms-uri x_X. Nu ar rade nimeni de tine, daca rade, problema e la ea, nu la tine .
*Incearca sa nu fii plictisitor, decat sa taci, mai bine spune ceva, chiar daca ar fi o prostie ( a nu se intelege sa injuri sau altceva), ci pur si simplu, " Si ce mai zici?"
Bafta!
Nu trebuie sa fii asa, poarta-te natural, asa cum te porti cu cei pe care ii cunosti si cu care poti purta o conversatie normala, in care cuvintele nu au timp de gandire prea multa pentru a fi spuse. Te-ar ajuta daca ai face un exercitiu si data viitoare cand te intalnesti cu o fata sa-ti inchipui ca o cunosti si sa-i vorbesti la fel de natural ca si prietenilor sau colegilor tai.Succes!
beausingurlamasamea întreabă: