| hahaha a întrebat:

Hi! Poate a mai trecut cineva prin ce trec eubatting eyelashes Treaba e cam asa, de la un timp mi-am cam pierdut increderea in mine, adica curajul sau ma rog ceva de genu. Cand vreau sa ii cer ceva la o fata (nr. de telefon sau altceva) sunt sceptic, mai bine zis complexat ca poate rade de mine se uita ciudat la mine sau ma rog altceva... Deci problema este urmatoarea, de la un timp am devenit foarte timid straight face nu ca eram inainte foarte tupeist, nu eram nici timid, pe undeva pe la mijloc happy deci a mai patit ceva asa ceva sau niste sfaturi cum sa scap de aceasta perioada ingrozitoare?happy Daca aveti mai mult de scris imi puteti zice pe YM, va lasati ID la privat! Thx >big grin

5 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Interesanta intrebare. Sunt curios

| hahaha explică:

Am zis ca nu sunt timid. dar in ultimul timp sunt cam. confuz adica nu sti exact sa explic starea.

| friday a răspuns:

Iti spun cateva, pentru ca sunt fata.
*Mi se pare aiurea ca la prima conversatie sa mi se ceara numarul de telefon. Preferabil Id-ul, dar nu sa vina cineva la mine si : "Buna, imi dai Id-ul tau?". O conversatie inainte de asta ar fi de preferat. Ceva in genul "Salut, sunt X, si te-am vazut des prin scoala ( prin zona, pe aici, prin oras), si m-am gandit sa te salut."
Dupa, te descurci tu, si ii ceri Id-ul.
Mai tarziu numarul de telefon, altfel te-ar crede genul ala de baiat stresant, care nu te mai scoate din telefoane si sms-uri x_X. Nu ar rade nimeni de tine, daca rade, problema e la ea, nu la tine happy.
*Incearca sa nu fii plictisitor, decat sa taci, mai bine spune ceva, chiar daca ar fi o prostie ( a nu se intelege sa injuri sau altceva), ci pur si simplu, " Si ce mai zici?"
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fii asa, poarta-te natural, asa cum te porti cu cei pe care ii cunosti si cu care poti purta o conversatie normala, in care cuvintele nu au timp de gandire prea multa pentru a fi spuse. Te-ar ajuta daca ai face un exercitiu si data viitoare cand te intalnesti cu o fata sa-ti inchipui ca o cunosti si sa-i vorbesti la fel de natural ca si prietenilor sau colegilor tai.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul acesta ai o problema de timiditate.Eu as zice sa te imbarbatezi si sa o intrebi cu seriozitate. big grin