anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi! Poate o sa para ciudat dar am nevoie de intariri laughing! Vreau sa ma incurajeze cineva sa-l uit si sa stiu ca fara el e mult mai bine, pentru ca m-a facut sa sufar! Heelp >:"! Multumesc celor care m`au inteles! big grin

Răspuns Câştigător
| Dey_1617 a răspuns:

Buna Cristina:*
Stii e foarte greu sa uiti totul ce a fost intre voi si de el, daca il iubesti cu adevarat nu e usor.Gandeste`te ca viata merge inainte cu sau fara el.Nu se merita sa stai langa cineva care te face sa suferi.Decat asa mai bine singura. Timpul trece, ranile se vor vindeca, si incet incet o sa dispara sentimentele tale pentru el.Iesi cu prietenii distreaza`te, o viata ai! Incearca sa cunosti si alti baieti care stiu sa pretuiasca o fata, care sa nu te faca sa suferi.Ai rabdare si timpul le rezolva pe toate! Un baiat care face o fata sa sufere inseamna ca nu o iubeste cu adevarat! Ce`i al tau e pus deoparte! Fii tare!
Te pup:*

9 răspunsuri:
| vladmR a răspuns:

Pai aminteste-ti de partile lui proaste si asta o sa te faca sa treci peste, gandeste-te ca el nu te merita... oricum timpul le rezolva pe toate

| swettylove a răspuns:

Inteleg scumpa, stiu ce simti si stiu cum e cand ai nevoie de cineva care sa te incurajeze. Trebuie sa fi foarte constienta ca daca te'a facut sa suferi nu te merita si ca vei gasi unul muult mai bun ca el pentru ca meriti

| Sxaolin21 a răspuns:

Hey, cred ca suntem in aceeasti situatie!big grin...
Nu ma cunosti, nu te cunosc... dar cred ca te inteles...
Mi'as dori si eu foarte tare s'o uit pe cea care m-a facut sa sufar big grin...si BaftA mulltaa sper sa'l uiti daca tu chiar asta iti doresti.big grin...

| consiliera a răspuns:

Incearca sa-ti umpli timpul cu activitati.Nu mai frecventa aceleasi locuri in care ati fost impreuna.Stiu ca poate ai mai auzit-o dar timpul vindeca ranile. Daca vrei cu adevarat sa-l uiti gandeste-te ce ti-a facut si mergi mai departe.

| romeo78 a răspuns:

Domnisoara, poate iti va parea ciudat, dar sfatul meu este sa mergi la un duhovnic si sa discuti cu el deschis despre problema dumneavoastra. Sfaturi se pot da mii, dar ajutorul cel mai mare poate veni la un parinte duhovnic.
Sunt lucruri pe care nu le vei impartasi cu nimeni niciodata, dar cu un duhovnic da.
Indiferent de suferinta avuta, omul are tendinta de a se gandi doar la ceea ce a fost frumos, de a ierta si de a se intoarce inapoi.
Total gresit.
Eu am avut curajul, de a merge inainte.
De a o uita si de a nu a mai o ierta.
Cine isi bate joc de tine, nu merita iertarea. Te poate lua de fraiera, proasta si sa te faca sa suferi si mai mult.

| FollowTheLight a răspuns:

Normal ca fara el e mult mai bine.laughing
Daca te-a facut sa suferi, inseamna ca e un nesimtit.
Daca e un nesimtit, inseamna ca nu te merita.
Daca nu te merita, asta inseamna ca nu ai mai avea nevoie de el.
Daca nu mai ai nevoie de el...[ mai exact, cat de lung vrei sa fie raspunsul, pot continua asa pana disearalaughing]

| ℓίίίgнт a răspuns:

Eii...stiu cum e sad.si te inteleg.e greu.si dupa cum zic ceilalti cu partile proaste.te gandesti ca te-a facut sa suferi si stii ca e rau dar tot il iubesti si asta nu vei uita niciodata.dar cu timpul trece durerea.incearca sa-l eviti.nu te mai gandi.sustine ideea ca el nu e pentru tine, ca nu te merita.si asa vei trece peste.la mine a functionattt love strucklove struck si acum i feel so good love struck pentru mai multe.lasa`mi id la mesaje...if u want. sper ca te-am ajutat.Bft kiss

| Lovξ a răspuns:

Pai gandeste-te ca daca te-ai desp de el si ca e mai bine asa inseamna ca el nu era potrivit pentru tine si ca nu te merita deloc:X... Oricum stai lin ca vor aparea si altii mult mai buni decat el care te vor iubii mereu...Lasa-l si demonstreazai ca esti o fata puternica si fa-l sa se simta prost pentru ca a pierdut o fata ca tinewinkingpup:*:*

| anduu_2111 a răspuns:

Hei am trecut si eu prin ce treci tu acum, dar acum sunt cu alt baiat care ma merita gandeste-te ca totu va trece si ca el nu te merita.Stai mai mult cu prieteni si incearca sa te distrezi si ai sa vezi ca asa o sa uiti de tot.