| Anda_5509 a întrebat:

Hi, sa va spun mica mea dilema.imi place un tip, mai mare ca mine cu 7 ani.Problema e ca nu stiu daca si el simte acelasi lucru. Uneori imi da senzatia ca e ceva mai mult decat amicie, alteori simt ca mi vorbeste in sictir, aiurea.Se poarta ff dragastos, chiar si in public:ma pupa pe obraji, ma ia in brate.Nu stiu ce sa fac, cert este ca eu nu am curaj sa i spun ce simt, sau alte chestii.Este o persoana serioasa, matura.Cand am probleme este dispus sa ma asculte, sa ma ajute. M-am saturat de asteptarea asta...nu stiu ce sa mai cred, ce sa fac, cum sa ma port.Am nevoie de un sfat din inima, bun.Am mai primit raspunsuri:da, te place, suna l, trimite i un mesaj. dar nu este asa usor, mai ales ca imi este f frica sa nu ma fac de ras, grupul lui e un grup ff mare. Uneori vorbim des, alteori o data la 2 saptamana.Am nevoie de un raspuns. Uneori zic ca nu are rost...pentru ca ele cine e, si eu sunt cine sunt.Sunt total confuza.Cand vorbeste cu mine se uita mereu in ochii mei.NU STIU ce sa fac, ajutati-ma av rog

1 răspuns:
| dydyana a răspuns:

Faptul ca te place-cred ca stii si tu deja. Ei bine, comportamentul lui schimbator si frica de a nu te face de ras te sperie, nu? Sincer nu ar trebui sa-ti faci griji, si eu am fost ca tine acum 3 ani-imi placea de un tip de varsta mea, asta e diferenta.comportamentul ui nu are nici o legatura cu tine, ci pur si simplu el e asa pentru ca are probleme, are o zi proasta, etc. Cat despre frica asta e tote o avem, cel mai bine ar fi sa ii arati ca-l placi (un pupic de la revedere, o alinare la greu, etc) si prin asta "il obligi" sa te placa spre ca te-ma ajutat big grin