| CristinaElena96 a întrebat:

Hi...sambata am intalnirehappy
dar faza este ca un baiat(prietenul une prietenelaughing) imi face cunostinta cu colegul meu... apropo eu am 14 ani si 1 luna aproape si nu am avut nici o relatie(de iubire) pana acum si ma simt chair pregatitabig grin plus ca am auzit ca baiatu e dragut si la fel de timid ca mine,,. dar nu stiu parc ceva ma retinethinking si a doua problema e mama deci e rolling eyesnu mai pot nu ma lasa nici sa ies din casa ce sa fac ajutati-ma va rog:* funda:*

Răspuns Câştigător
| DjKatalyno a răspuns:

Pai daca crezi ca esti pregatita pentru a avea o relatie cu el incearca sa o iei incet cum ar fi: va cunoasteti mai bine o perioada sunteti prieteni buni si daca vezi ca tine la tine si tu la el puteti spune ca e o relatie si poti incepe sa ai incredere in el...cat despre mama ta spune-i ca mergi cu niste colegi la un suc si atat dar nu sta mai mult decat te lasa daca spune 1 ora sa fie 1 ora pentru ca asa va avea incredere in tine si alta data te va lasa 2 happy Sper ca te-am ajutat tongue

2 răspunsuri:
| stefania_1130 a răspuns:

Pai ai incercat vreo data sa stai de vorba cu mama ta despre baieti sau despre colegi nu stiu oricum daca e diperata mama ta nu ai alta optiune decat sa o minti... ii zici ca iesi in oras cu o prietena si tu te intalnesti cu baiatul.Doar nu te urmareste sau ceva de genul

Succes:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu la 14 ani vrei iubit, mai cresti si dupa aceea vi sa pui intrebari pe TPU despre lucrurile astea.