Chiar daca ai puterea sa ascunzi ti-e dor de ea
Inima, de mult, iti apartine tie. Tu ai transformat drama noastra in comedie
Regrete, eu nu am regrete. Dar tot ce urăsc cel mai mult la tine, e faptul că te iubesc.
Privesti cerul; simti ca te cheama uneori sa lasi in urma totul si pan’ la el sa zbori.
Unii ma stiu, altii cred ca ma stiu, iar despre unii cred ca ar face orice numai sa nu ma stie. Sunt un spirit mare intr-o "sticla" mica..."
With a note that said, "I'll love her till I die"
Esti cel care totdeauna imi raspunde cand cer intariri, cel care nu se-ascunde cel care poate face soare atunci cand ploua cel care poate sa ma duca intr-o era noua. Esti bandajul care-l pun pe rana cand sangerez la pamant lipsit de orice vlaga.
Dau tot pentru ce ai, vino-n Iadu’ meu sa-l faci Rai.
E amăgitoare ca o cadână, E tulburatoare ca o păgână, E impunatoare ca o stăpână, Domnişoară te rog pune frână.
Sunt genul de fata care te vrea, dar n-are nevoie de tine. Nu-ti poti da seama... E ceva special la mine"
. astazi ar fi fost soare daca mi-ai fi zambit:
El poate e singurul ce poate/Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate
Semneaza, Domnïshoara care te-a dat peste cap!
Ea e pur si simplu ea/Atat de simpla naturala
Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei, iei tot ce e mai bun din mine; x!
"Am inteles ca tu ai curaj` Sa te bagi cu mine in anturaj"
Fiekare lucru isi are vremea potrivita. Si fiecare varsta isi are nebunia ei de`o clipa! :X
Nu vreau averi, vreau doar un baiat care sa ma sune sa`mi spuna: Ai grija de tine iubita, te pup, noapte buna!
Cand altii se bucura ca ai renuntat, da din cap, zambeste, si treci pe linia de start :X!
Componentele fundamentale ale fericirii sunt: să faci ceva, să iubeşti pe cineva şi să speri la ceva.
[sper sa iti placa ce am ales eu aici ]
Buna!
Pai astaaca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare.
Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.
Exista un baiat special in viata mea si felul in care rade ma face sa zambesc iar felul in care vorbeste imi provoaca fluturasi. pur si simplu totul la el ma face fericita!
Stai cu el, flirteaza. Spune-i lucruri fumoase, amuzante, imbracate frumos.
Fi ca o adevarata fata.
Aratai ca te merita mai mult de cat oricine. Uita-te in reviste de moda si chiar daca suna extrem de prostesc poti sa-i ceri sfaturi mamei tale.NU-l lasa sa cada prada altor fete. Fal numai al tau!
-♥N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti
-
•[♥]Ia`má de maиá si sá facєm Ø pℓimbaяє Sa fii dØaя tu cu miиє, Paи` ℓa яásáяit de sØaяє, Fárá pяєtєиi, fáяá bani, fáяá timiditatє, Fáяá tєℓєfØaиє mØbiℓє si-apєℓuяi яatatє![♥]•
-.
-Aм un singuя s¢σp,☻să pun feяi¢iяea мea pe pяiмul lσ¢:╳. Si vяeau ¢e'i al мeu să fie dσaя al мeu, si niмeni să nu iubeas¢ă ¢e iubes¢ eu`♥←
-♥Vroiai sa te lasi de toti, ti-am spus ...sa te lasi de mine nu poti!:d♥
-♥am suflet вυη ѕι nu ѕυηт нσaтza♥. тι-a∂υ¢ zaмвєтυℓ ρє ƒaтza♥.‹―
↑`Tε iubεs¢`♥ daя nu`тi pasă … Mi`ε doя dε тinε`♥ daя nu тε inтεяεsεază …`Tε doaяε`n p*lă`╧ dε¢i lasă `☺`¬
● ►...Imi aduC` aminTe` CaT` de mult` O iubea`! Cum prietenilOr le ziCea: cOaie, nu pot trai fara ea`!! ●
ochii mei=c0m0ara lui
gUra mea=pe gusTu’ lui’
inima mea=mereu a lui’
Îl place pentru ceea ce este:X Pentru ea e printzul din poveste Îl iubeste pentru ca e dulce îi place cum
gandeste Îl adora pentru felul in care îi vorbesteee!
Iti aduci aminthe de acel moment. O poveste simpla cu happy-end
Ăla te iubeşte şi nu vrea părerile nimănui. Tu proastă ce eşti te fuţi pe sentimentele lui.:-x