| SkyCracker a întrebat:

HI! Stiu ca am mai pus intrebarea asta la o alta categorie dar am primit prea putine raspunsuri. Deci! Vi se pare o prostie ca am 16 ani si ca nu am avut nicio iubita?~~Inca. Adica...Toate fetele din ziua de azi (cel putin cele de varsta mea) vor sa fie cu un baiat doar de forma:pentru look sau pentru ca nu au ce face. Asa ca nu am de ce sa imi fac o iubita daca nu exista ceva serios intre noi. Eu cred ca gandesc corect si normal. Dar, din perspectiva voastra... e chiar ok?

Răspuns Câştigător
| alice_7857 a răspuns:

Nu e o crima sa fii singur doar n ai gasit persoana potrivita iar gandirea ta este extrem de normala nu ca a altora care isi bat joc de mai toate fetele

13 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Mmm...

e ok daca nu ai prietena la 16 ani...
ai mult timp inainte.
si nu cauta tu iubirea.las-o pe ea sa vina la tinetongue

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna
Nu e nimic ciudat si nici o prostie!
Ai timp de prietene.
La urma urmei vei avea si tu una.

O seara placutahappy

| Narfundo a răspuns:

Du-te la curve.Asta ca sa iti iasa figurile din cap.Asa vei intelege femeile mai bine.Trebuie sa intelegi ca majoritatea umbla dupa bani. Iubirea pentru ele nu prea mai inseamna nimic.Nu pune suflet pentru o fata.Mai ales pentru una de 16 ani.Stiu suna crud... dar asta este realitatea pe care o traim.Cunosc oameni mari cu mentalitate ca a ta, oameni care s-au sinucis pentru femei.

| Narfundo a răspuns:

Cred ca inteleg care este problema la tine.Iti este frica ca este viata prea scurta.Chiar daca este scurta, chiar daca nu este...{eu zic ca traim destul}nu trebuie sa iti bati capul cu problema asta.Adica asta este problema romanilor.Ne laudam si stim sa acuzam imediat oameni, poate pentru lucruri care nu sunt adevarate.Atata timp cat iti doresti ceva nespus de mult, nu ti-se va implini. Abia dupa ce iti trece nebunia primesti ce iti doresti.Sa cauti prietena asa cum faci tu, sau sa tanjesti dupa una, este ca si cum ti-ai cum ti-ai pregatii inmormantarea.Credema nu este mare lucru sa ai o prietena. Faci sex cu ea si gata iti trece sau poti devenii dependent{cu asta ar putea ea sa te aiba la mana, de asta nu trebuie sa pui suflet}Sexul nu dureaza mult, nu are rost sa iti doresti asta asa de mult.In viata sunt multe care te pot face fericit.Incearca sa traiesti in mod spiritual o vreme. Fa niste yoga.Asa te vei cunoaste mai bine.Sti ce strica puterea sufleteasca la un barbat?{barbatia}
Masturbarea

| BubuLina999 a răspuns:

E prea bine. fiecare face ce simte daca nu ai gasit persoana potrivita asta este e timp pentru toate. eu de ex.la 14 ani, sunt fata si nu am avut prieten. daca. ai vede cum fac colegele mele. oaa nu ai avut prieten?laughinglaughing pe mine ma amuza asa.ca pana la ura e viata mea. deci asa e si in cazul tau. e viata ta si faci ce crezi ca e mai bine pentru tine

| Denisa a răspuns:

Mai ai timp. Mi se pare absurd sa fii cu o fata doar pentru ca majoritatea copiilor de 16 ani au prietena. Eu am aut primul prieten (prieten prieten) la varsta de 16 ani jumate. Mai ai timp.

| Mihai7best a răspuns:

Eu cred ca nu ai intalnit fata potrivitawinking

| stefangeles a răspuns:

Mosu nu esti singurul big grin am 18 si duc lipsa de o fata care sa imi stea pe inimioara si sincer nu ma plang big grin o grija in minus happy nu-ti fa griji intr-o zi ai sa iti intalnesti si fata tah!

| OneLifeOneLove a răspuns:

Ma bucur foarte mult ca gandesti asa.Baietii de varsta ta (unii) gandesc total diferit fata de tine.Eu am fost cu un baiat de varsta mea(15 ani) si dupa 2 saptamani de relatie mi-a spus sa o fac cu el.Acum sunt cu unul de 20 si de 6 luni.Stai linistit, o sa gasesti tu fata potrivita.kiss

| tomyK2011 a răspuns:

Ai perfecta dreptate. Nici eu nu am avut vre un prieten vreodata(app am 13 ani) si nu prea ma deranjeaza cu nimic! M-au intrebat cativa daca vreau sa fiu iubita lor dar stiam ca vor sa faca misto de mine. Asa ca eu mai astept. Asa sa faci si tu pana vine aleasa!:*

| Pympyke a răspuns:

Dupa parerea mea asta depinde si de mentalitatea fiecaruia dintre noi. Dar este adevarat, nu pune suflet pentru o fata, iti sugerez asta chair daca sunt fata, dupa parerea mea poti sa ai o relatie stabila si serioasa fara sa pui prea mult suflet, inainte incearca sa castigi afectiune si incredere, iar dupa sa pui suflet in aceea relatie, chiar daca este mai greu asa, inainte ne indragostim si dupa realizam daca gresim sau nu, si daca gresim dupa regratam. Dar daca cumva gasesti o fata de treaba atunci nu rata sansa, comportate frumos cu ea, si incearca sa-i areti cat de mult iti pasa de ea, sa stii ca fetele apreciaza cel mai mult asta si si siguranta pe care baietii n-il ofera.

Succes

| Pympyke a răspuns:

Si stai linistit ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa avem macar un iubit sau o iubita pana la varsta de 16 ani, sunt care au pentru primdata chair la varste si mai inaintate si duc o viata stabila acum si fara griji. Deci poti sta linistit

| Raizo a răspuns:

E ok. vei gasi persoana potrivita. decat sa fii cu toate panaramele pentru 2 spat. mai bine singur. crede'ma