| smilingtothesun a întrebat:

Hi! Sunt intr-o mare dilema. Imi place foarte mult de un baiat din clasa mea, asta nu ar fi o problema daca el ar fi ca restul baietilor. El are un caracter ciiudat e vese si glumet dar si serios si dureros de sincer. Nu a mai fost cu nicio fata si nu stiu daca ar fi dispus. sunt amici dar... mie teama ca daca i-as spune ca il plac si sentimentele nu ar fi reciproce, ar deveni mai rece... (nu e o persoana foarte sociabila). ce as putea sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| OviTM a răspuns:

laughing daca e o pers mai nesociabila si nu a mai fost cu o fata cel mai bine e asa sa-i zici direct cal placi adica sa fi ca el "dureros" de sincerhee hee dar sa fi sigura pe tine cand ii zici de obicei eprs de genu prefera o abordare directa intre 4 ochi poate nu a fost cu vreo fata pentru ca nu gasea ceva "sclipitor" la ele...dar cred ca ai reusi tuhappy

2 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Stai, nu e o idee tocmai buna sa ii spui asa, direct "auzi, eu te plac".
Mai bine fa ceva sa te apropii de el.
Stai mai mult cu el in pauze, fii vesela si placuta, fa-l sa vorbeasca despre el si de ce nu, dupa ce vorbiti mai des, poti sa il chemi afara, iar daca ti-e rusine sa iesi doar cu el, poti organiza o iesire in gasca.

| NuamnumesuntANM a răspuns:

Sa-i spui maine cand te duci la scoala il iei intr-un colt si ii spui ca iti place de el si vezi cum reactioneaza.