| ramires10 a întrebat:

Hi TPU! a trecut o zi de la aniversarea mea de nastere si prietena mea nu mi-a daruit nimic, deci chiar nimic nu ca as vrea ceva dar totusi o atentie mica, fostului ei prieten(prietenul meu cel mai bun)i-a luat un cadou acum o luna de ziua lui si mie nimic. ce sa cred? funnda :*

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Gandeste-te ca poate la el mai tine si nu voia sa s faca d rusine! j u daca intr-adevar ai considerao prietena iti sp eu ca nu te-ar deranja chestia asta.n-ai d unde sti c probleme are ea in casa! poate nu avea nici un ban sa-ti ia cadou sau ma rog poate mai intarzie putin si iti va cumpara intr-un final!
intelege-o si p ea!

6 răspunsuri:
| syscom a răspuns:

Ca nu prea are banithinking

| onetwothree a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare, poate totusi iti pregateste o surpriza. de cat timp esti cu ea? daca esti de putin timp poate considera ca inca nu e destul de serioasa relatia incat sa iti daruiasca ceva

| DarkAngel_1320 a răspuns:

Sa spunem ca pentru ea a fost important acel baiat. Nu ca tu nu ai fi, ca doar sunteti impreuna. Dar se vede ca el e ceva mai multhappy

| sunshine a răspuns:

Pai. Poate nu ti-a gasit cadoul "perfect" sau poate iti v-a daruii ceva cand o sa aiba ceva mai multi baniwhistling. Sau poate ca vrea sa-ti pregateasca ceva special ce nu poate fi pregatit intr-o zi sau 2.

| necu91 a răspuns:

Ca esti o carpa pentru ea. se foloseste de tine sa fie in preajma fostului

| ramires10 explică:

Are bani, are o villaa si tacsu un ML da in fine da-o draq