Unui băiat îi poţi demonstra că-l iubeşti prin fapte şi cuvinte, nu dezbrăcându-te.
Din cele spus de tine, înţeleg că s-a întâmplat ceea ce nu trebuia să se întâmple. Eşti imatură, iar el e un vagabond!
Nu ţi-am răspuns la întrebare cu scopul de a te critica.Chiar vreau să te ajut să ieşi din această stare.
Nu te mai gândi la ceea ce s-a întâmplat! Uită totul, dacă poţi(cel puţin încearcă)!
Crede-mă, undeva există cineva care o să te iubească şi nu o să se folosească de tine! Trebuie să ai răbdare.
Cred că, te poţi comporta ca şi cum nu s-a întâmplat nimic.
Ai greşit, dar nu s-a sfârşit lumea aici.
Da,A fost oarecum o forma de distractie. nu nu e un vagabond il cunosc de mult timp e un baiat si jumatate,e ceva combinatie cool, destept, jmecher si sexy, eu am fost o proasta ca am intrat in jocul lui, oricum e de incredere si cred ca nu v-a spune nimanui chestia asta
Mai stai cu el si vezi daca tot la fel face, incearca sa te indepartezi de el, sunt multi baieti mai frumosi decat el, asculta-ma pe mine, nu iti vreau/vrem raul.
In plus esti mica pentru a iti incepe viata sexuala. Daca e sa o faci, fa-o pe la 16-17 ani .
Da tocmai de asta nu l'am lasat sa sa ma joace mai mult pe degete, si i-am zis ca nu e bine ceea ce facem, oricum cred ca o sa mai astep 1an-2 pentru chestia asta, eu mi-am dat seama ca el vrea sa profite si am renuntat la chestia asta, dar acum mi-e rusine fata de el pentru ca nu i-am jucat jocul pin la capat, ca cu chestia cu sarutatu' nu are de ce sa-mi fie rusine (asta nu inseamna nimic) mersi pentru sfat o sa tin cont de el
Ba da, este un vagabond! Nu-l cunosc, dar dacă era cuminte nu făcea ceea ce a făcut.
E doar părerea mea!
O zi plăcută!
Aoleuu, pai tu mai ai vreun dubiu? Vrea sa te joace pe degete cum are el chef.In primul rand, nu trebuia sa accepti provocarea, ii mai mult ca evident ca baiatul asta nu-i cu toate tiglele pe casa.Acum, si asa, faptul e deja consumat, e firesc sa-ti fie rusine, dar nu prea mai ai ce sa faci. Eventual, da-i de inteles ca ti-ai dat seama ce mare magar e.E posibil sa simti o atractie pe el, avand in vedere ceea ce s-a intamplat, dar orice ar fi, evita pe cat posibil sa il mai vezi sau sa vorbesti cu el.O sa iti treaca pana la urma!
Din ce mi-ai zis vrea sa fie cu tine doar pentru sex. iar nu e normal ca tu sa fi jucaria lui!
Spune-i tipului ca ai sa ii acepti scuzele dupa ce vezi ca o sa SE poart fumos o perioada. poti tero sa imi dai mesul tau. eu ma numesc Bianca si am 13 ani jumate.mesul meu este mj.bibi8 bagama in lista ta si poate ne vom imprieteni. daca iti va face placere ne putem ajuta una pe cealalta pe viitor
Mess'ul meu este adamlucia88. sigur
Parerea mea e ca a vrut sa se foloseasca de tine pentru nevoile lui ...stai linistita incearca sa uiti daca s-a despartit de tine inseamna ca e pierderea lui ...nu trebuie sa te lasi ffolosita
Bananacantareata87 întreabă: